Atelier de Idei

ANAHI la Bucureşti

Spread the love

anahiDupă isteria pe care a provocat-o în întreaga lume destrămarea grupului RBD, pentru fanii fideli iată şi o veste bună: ANAHI va concerta în această primăvară la Bucureşti!

Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat după despărţirea trupei RBD (2009). Kompas Events, AC Teocta si Project Events, anunţă oficial că evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Turneul a început pe 5 decembrie 2009 şi va dura până în mai 2010 şi va cuprinde ţări ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, ţări din America Latină, România, Slovenia, Croaţia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana şi Puerto Rico. Show-ul absolut incendiar pe care îl va prezenta carismatica solistă va fi o surpriză pentru toţi cei care vor fi prezenţi la concert.

Anahi a fost timp de mai mulţi ani imaginea unei cunoscute mărci de răcoritoare şi a jucat în diferite filme şi telenovele. Telenovela Rebelde, în care ea a deţinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebănuit, depăşind frontierele şi ajungând să fie transmisă în toată America Latină şi Statele Unite, dar şi în ţări ca Spania, România, Serbia, Slovenia şi Germania, precum şi în ţări din Orient. Datorită succesului telenovelei, a luat fiinţă grupul RBD. Alături de colegii săi Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann şi Christian Chávez, Anahi a înregistrat cinci albume şi trei DVD-uri care s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume.

Înainte de a se implica în proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000) şi o ediţie specială a albumului „Baby Blue”, intitulata „Una Rebelde en Solitario” (2006). Preţul biletului variază de la 500 Ron până la 50 Ron, iar biletele pot fi achiziţionate de la Sala Palatului Bucureşti.

Ana Maria Radoveneanu

0 gânduri despre „ANAHI la Bucureşti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.