Fără categorie

AMERICAN ULTRA – AGENT DESCOPERIT – Pentru ca maimuta aia fumata era…Apollo!

Spread the love

Avem un personaj de benzi desenate neincepute inca, netiparite inca, neintinate inca de niciun aspect comercial sau de o editare. Practic o poveste cu o maimuta fumata astronaut, Maimuta Apollo intr-un costum NASA si care imparte pumni, picioare, labe in stanga si in dreapta.

11954807_838305609618675_7748797012266659562_n

In jurul acestui personaj de benzi desenate se contureaza o asa zisa poveste care e transformata intr-o comedie de actiune cu tente sadice si demente, mult sange si alte chestii anti comedie. Usor umor negru, usor film anti drog productia AMERICAN ULTRA – AGENT DESCOPERIT incearca sa spuna multe, mult prea multe.

➡ Care e story-ul?

Filmul “American Ultra: Agent descoperit” – se concentreaza pe personajul Mike (Jesse Eisenberg), un tip veşnic „fumat”, aparent ghinionist şi nemotivat, a cărui viaţă cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieşte, este întoarsă pe dos pe neaşteptate.

Fără să ştie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat în aşteptare. Si nu doar EL nu e ceea ce pare 🙂 Restul detaliilor in cinema!

➡ Ce mi-a placut la film

E un film care te distreaza intr-un anumit dozaj usor tampitel spre cretinel 🙂 Dar o face. Imi plac personajele fumate si creativitatea lor. Uite asa am aflat ca poti sa tragi un joint, sa te bagi in cada, sa-ti tii respiratia cateva secunde, sa iesi din apa si sa expiri. Actorul era intr-o stare de excitare, beatitudine, plin de endorfine 🙂 Totusi , don,t try it at home!

Are o poveste pasionala de dragoste, ratata in felul ei, dar care are in spate devotament, daruire, un fel de completare la un nivel de neinteles pentru restul. Cand oamenii indragostiti normali isi fac cereri de casatorie in medii sanatoase intr-un context creativ, personajele noastre ne arata ca indiferent cat de nespalat, plin de sange naclait si sudoare, daca iti vine sa-ti ceri iubita in casatorie o ceri. Mai multe detalii despre scena in film 🙂 Nu vreau sa fiu spoile!

Animatia de final care are mai mult sens si personajul din benzile desenate care e un fel de motiv care concentreaza tot si toate.

12004081_10206417038637760_5138972557566459620_n

➡ Din colectia minusuri pentru ca…

Filmul are un scenariu…fumat. Nu in sensul de cliseu sau repetitiv, in sensul ca e atat de original incat pare „fumat”. LSD, iarba, mahoarca, marihuana, ceva trebuie sa fii fumat regizorul/scenaristul, dar poate tocmai acest element e deliciul.

actorii joaca de parca sunt „fumati” la propriu si cei care aparent sunt agenti CIA, ar trebui sa fie seriosi dar, pana la urma e totusi o comedie 🙂

➡ Concluzii

Un film pentru cei care au fumat macar o data un joint sau daca nu macar pentru cei care vor sa incerce 🙂

FILM distribuit de Forum Film si RanEvents Comm. Din 25.09.2015 in cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.