Fără categorie

Amanet auto – solutia perfecta pentru credit rapid pe termen scurt

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Ati auzit de amanet auto? Este o alternativa la creditele de nevoi personale obtinute de la banci, varianta perfecta pentru un imprumut rapid, pe termen scurt, fara birocratie.

received_863836447055609

Fiecare dintre noi a avut probabil ceva interactiuni cu bancile si stim ca, in general, lucrurile nu sunt atat de roz si frumoase precum sunt promovate in reclame… De cele mai multe ori, mai ales cand vine vorba de credite, ai nevoie de mult timp si multe documente.

Ce faci insa daca nu vrei sa astepti sau/si nu te califici sa primesti suma dorita pe baza veniturilor tale lunare?

Evidenti, cauti alte variante. IFN-urile de micro-creditare ofera imprumuturi pe termen scurt cu birocratie minima, insa sumele sunt extrem de mici… Daca vrei un credit simplu si rapid, cu un singur cost absolut clar (comision procentual, pe zi), atunci varianta de amanet auto trebuie luata in calcul.

➡ Ce inseamna amanet auto

Mergi la compania de amanet auto cu masina personala si o lasi drept garantie pentru a primi un imprumut. Cand platesti suma imprumutata plus comisionul stabilit ferm prin contract, poti prelua masina. Totul simplu, rapid, clar, onest, absolut legal si sigur.

Una dintre cele mai cunoscute companii de profil din Bucuresti este AutoKredit. Aici, ai parte de siguranta, caci compania are experienta relevanta pe piata si o multime de clienti. Masina este pastrata in siguranta, nemiscata, poate fi vizitata oricand. Gasesti pe website multe avantaje in a alege amanet auto de la AutoKredit.

Primesti pana la 72% din valoarea masinii, banii ii ridici pe loc, cash. Tot procesul de acordare dureaza putin, foarte putin. Cu adevarat!

➡ Iata cateva dintre avantaje:

– masina ramane in garaj – „Suntem singurul amanet auto care detine garaje si va pune la dispozitie un loc cu posibilitatea setarii propriului cifru la garaj sau propriului lacat”, se mentioneaza pe www.autokredit.ro .

– comisioanele sunt foarte avantajoase;

– discretia este garantata;

– nu risti sa pierzi masina;

– nu ai nevoie de documente de venit;

Comisionul de imprumut este de 0,3% pe zi, dar scade in functie de suma imprumutata.

Asadar, pe scurt, cand ai nevoie de un imprumut te poti gandi la amanet auto; iar daca te gandesti la amanet auto, ai grija sa lucrezi cu profesionisti, cu o companie de incredere – deci ajungi la AutoKredit 🙂

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *