Fără categorie

Am testat UBER, am mers cu UBER, am primit FURTUNA si sunt incantat!

Spread the love

A fost MobiFest. Aici m-am intalnit cu o multime de cunoscuti, bloggeri, oameni din PR, marketeri. M-am intalnit cu Iulia de la eSky, cu Malaezu, cu Anca Duma, cu Cristi Florea. Dincolo de evenimentul in sine despre care am scris, am sa merg cu povestea mai departe.

Locul de intalnire pentru aplicatii mobile si oameni a fost Crowne Plaza, un hotel situat undeva in spatele Romexpo. De acolo, ca sa ajungi in centru sau in oricare alta parte a Capitalei ar fi recomandabil sa iei un taxi ca sa nu astepti pana te uita sfintii in statia lui 331.

Poti apela la taxi-urile clasice care pot fi pirat, care pot veni cu masini pline de praf, care pot fi conduse de soferi care asculta manele sau poti apela la UBER.

Pentru Uber eu am fost ajutat de Anca Duma. Dupa ce m-am chinuit putin cu internetul, cu contul, cu logarea, ideea e ca astazi mi-am facut drumurile GRATIS cu UBER. Ce am aflat?

In cazul meu, soferul meu lucreaza la o tipografie, il cheama FURTUNA, are un baiat de 11 ani si isi iubeste sotia si familia imens de mult. A incercat sa ma intrebe de viata, sa socializeze, s-a purtat exemplar. Masina curata, fara nimic care sa te deranjeze. A meritat 5 stele.

FURTUNA mi-a dezvaluit ca are saptamani cand castiga si 10 milioane net, fara cheltuieli benzina si alte lucruri zilnice. Asta daca n-are de schimbat piese la masina.

UBerul E PE BUNE. E curat, se sincronizeaza cu telefonul soferului, amandoi mergeti pe aceeasi ruta. Vreti si voi sa mergeti GRATIS pentru prima cursa !?! INTRATI AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.