Fără categorie

Am gatit risotto cu sofran si strudel cu mar in baie de vanilie, retete predate personal de JOSEPH HADAD

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Recent, datorita KOON si Social MEDIA Summit am avut parte de o experienta gastronomica totala, experienta pe care o puteti trai si voi cu un simplu click. Concret, pasionatii de gastronomie vor avea ocazia, prin intermediul KUXA Studio si altor parteneri sa descopere retete noi sa sa reinveteze retete vechi de zeci de ani alaturi de unul dintre cei mai apreciati maestri culinari din Romania – CHEF Joseph Hadad. Eu am gatit alaturi de el si ajutoarele sale si am ramas fascinat de modul in care amesteca cu pasiune fiecare ingredient, fiecare element din bucatarie.

E genul de om care te vrajeste doar daca ii asculti povestile din tara sa natala, iar atunci cand iti povesteste despre preparate si mici secrete din spatele fiecarui sos, fiecarei creme de prajituri, salivezi doar cu gandul la acele elemente…

➡ locul cu magie si har, cu arome de Orient si Occident

KOON alaturi de Chef Joseph Hadad m-a invitat alaturi de alti participanti la showroom-ul de bucatarii KUXA Studio, din Str. Putul lui Zamfir 36. Programul s-a numit Cooking with Joseph si este un modul cu doua componente.

Un modul de o zi care are un program de cursuri de gatit pentru amatorii pasionati de bucataria de top si un modul de mai multe zile pentru cei ce vor sa devina si ei la randul lor mici chefi in bucatariile personale sau la restaurantele unde lucreaza.

➡ Risotto cu sofran

02retetar2

Daca vreti sa descoperiti modul de preparare mergeti la curs.

➡ strudel de mere cu ghimbir in baie de vanilie si scortisoara

03retetar3

In rest, va las fotografiile pentru ca vorbesc de la sine

0 gânduri despre „Am gatit risotto cu sofran si strudel cu mar in baie de vanilie, retete predate personal de JOSEPH HADAD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *