Fără categorie

Am filmat cu B.U.G Mafia la ultimul lor clip si sunt – Fara cuvinte!

Spread the love

A trecut un week-end in care am avut sansa sa-i cunosc personal pe unii dintre cei care mi-au fredonat copilaria, emotiile si prietenii. Cand a venit prima oara B.U.G Mafia in Campulung-Muscel eram doar un pusti de generala, care credea ca muzica hip-hop e doar o muzica violenta, fara mesaj, fara esenta. Odata ce am descoperit piesa „Poveste fara sfarsit ochii mei s-au deschis si am inteles ca ei canta cum canta pentru ca Romania e asa precum ei canta. Ei nu inventeaza versuri, tipologii, caractere sau cuvinte noi, ei folosesc un limbaj care se foloseste zi de zi.

Nu pot da prea multe detalii pentru ca nu ar fi ok fata de munca lor asa ca nu voi dezvalui prea multe. Pot doar sa va spun ca piesa „Fara cuvinte” e doar un crampei bine rupt din realitate, o realitate cruda, o realitate care ne doare dar pe care o renegam cu ipocrizie. Ne place sa ne uitam la crime, la accidente de masini, la furturi, la talharii, ne satisfac filmele de actiune cu baieti buni si baieti rai, dar ne oripilam cand aflam de un eveniment tragic cand, de fapt, noi nu suntem decat niste animale cu doua picioare.

Iata anuntul oficial de pe site-ul trupei

B.U.G. Mafia a filmat în curând un videoclip pentru piesa “Fără Cuvinte”, o nouă colaborare a trupei cu Loredana Groza. Clipul piesei “Fără Cuvinte” va fi facut public simultan cu lansarea mult aşteptatului nou album al trupei, “Înapoi În Viitor”.

Pentru cunoscatori:

5 gânduri despre „Am filmat cu B.U.G Mafia la ultimul lor clip si sunt – Fara cuvinte!”

  1. Daca nu stiam ca apari in clip poate ca nu as fi indragit melodia atat de mult :D. de knd a aparut e non stop in playlistul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.