Fără categorie

Am dat un interviu pe platforma SuperBlog si mi-a placut!

Spread the love

presainblugiClaudia Patrascu de la SuperBlog s-a gandit sa-mi trimita mai multe intrebari pentru un interviu publicat pe 20.06 😀. Data NU a fost aleasa intamplator pentru ca blogul presainblugi a implinit 6 ani si va sarbatori in curand 2000 de articole 🙂

Despre intrebarile si raspunsurile din interviu o sa va las in curand link-ul care va va ajuta sa lecturati in liniste, dar voi atasa aici cateva fragmente relevante pentru viitoarele mele proiecte in blugi

În curând vei susține un workshop de social media. Ne spui mai multe cuvinte despre acest eveniment: în ce constă, cui i se adresează etc.?

11214362_10205661316145170_9002274539312653087_nBOGDAN DARADAN: L-ai numit corect „workshop” pentru că va fi o experiență interactivă, nu neapărat un training bazat doar pe content. Practic, va include elemente de teatru de improvizație, exerciții de rebranding personal. Ceea ce vreau să fac e să pun publicul să simtă pe viu CE ÎNSEAMNĂ social media. Vorbim de trafic, like-uri, comment-uri, hashtag-uri, dar cum ne influențează ele cu adevărat comportamentul, cum le controlăm sau, din contră, cât de puternic ne controlează ele pe noi. În plus, vreau să schimb paradigma din comunicarea de tip B2B. Nu știu cum văd alții lucrurile, dar mie mi se pare incredibil că la conferinte despre Social Media, hi-tech, bluetooth beacon să se mai vină cu prezentări seci de tip slide-uri Power Point. Workshop-ul va avea și o sesiune demonstrativă de PREZI, un tool extrem de util în prezentări, lucrări de licență, dizertații, proiecte, o aplicație care se poate controla de pe Android, e un software de tip cloud și poate fi controlat extrem de simplu de pe orice device gen tabletă, laptop, desktop, ultrabook.

Va fi o experiență mind blowing. Promit! Și, așa cum am anunțat, participanții vor avea șansa să-și rezerve locuri la premierele cinematografice din următoarele luni, până la finalul anului :) Mai multe nu mai dezvălui pentru că mai sunt și alte surprize.

Restul interviului aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.