Fără categorie

Am calatorit, am iubit, am visat, si asa au trecut 5 ANI – TripTailor, pentru calatorii cu suflet

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Anca Serea, Corina Caragea, Gyulia, Amalia Enache, Xonia, Fabuloasele Diana Enciu si Alina Tanasa, Stefan Stan, Diana Bart, Dana Rogoz, Albertina Ionesco, Radu Vilcan, Andreea Vasile, Olimpia Meline, Rodica Lazar, Daniel Buzdugan, Adina Buzatu si multe alte vedete au sarbatorit 5 ani de TripTailor – agentia de turism pentru care calatoria nu este doar o destinatie.

TripTailor

Am fost la eveniment si m-am simtit rasfatat din clipa in care am deschis usa pana in momentul in care am lasat clipele imbibate de amintiri sa se aseze pe fundul paharelor de vin si Martini. Dar ce inseamna TripTailor?

Triptailor este consilierul tau privat pentru o vacanta de vis. Este agentia de turism care transforma calatoria intr-o expérienta unica. O experienta despre care o sa povestesti cu drag toata viata. Vrei sejururi exotice sau aventuri spectaculoase? Vrei o cura de detoxifiere, de eliberare de urban, de stres, de lucrurile comune? Vrei o luna de miere memorabila? Vrei o croaziera ca-n filme?

TRIPTAILOR s-a nascut acum 5 ani, din dorinta Georgianei Schmutzer de a aduce in piata din Romania un concept „haute couture” raportat la agentiile de turism traditionale. De-a lungul celor 5 ani de existenta, TRIPTAILOR a reusit sa inlocuiasca in vocabularul turistilor sai cuvantul excursie in cuvantul experienta si si-a bucurat clientii de fiecare data prin exersarea principalului fundament al companiei: excelenta.

Alaturi de invitati m-am bucurat de o atmosfera bucolica pe care o regasesti doar in povestile din versurile eminesciene – Calin File din poveste sau in ultimele ecranizari ale unor povesti precum Cinderella sau Snow Queen.

TripTailor nu te ajuta sa visezi ci da contur in realitate viselor tale, o sa traiesti o experienta precum momentele din INCEPTION. Vei fi acolo, in coltul tau de realitate si nu vei crede ca totul e aievea si nu un vis.

Trebuie sa stii ce destinatie ti se potriveste, catre ce meleaguri te poarta o anumita stare de spirit si ce secrete vrei sa descoperi mai intai. Dar nu uita ca trebuie sa calatoresti cu sufletul. Tine-l deschis si vei vedea cum vei vibra la auzul unei chitari, la vederea unui peisaj rupt din rai sau la mirosul imbietor al unor patiserii proaspat scoase din cuptor de catre o bunica care pastreaza traditii vechi de zeci de ani. Lumea este plina de secrete ce asteapta sa fie descoperite si de senzatii ce asteapta sa fie traite”- Georgiana Schmutzer- General Manager TRIPTAILOR.

➡ Rasfat si desfatare, din farfurie pana in pahare

Aniversarea celor 5 ani de excelenta a TRIPTAILOR a fost celebrata printr-o cina intima, intr-un décor de poveste marcat de cele mai frumoase flori din oras, la Floraria Iris. Personal am incercat sa surprind in fotografii cateva din preparate dar sunt momente cand fotografiile par mute pe langa melanjul de simturi si senzatii. Nu poti sa cuprinzi mereu in emotii, cuvinte si idei ceea ce doar gustul si mirosul  pot creiona realitatea.

Iar ca seara sa fie perfecta, cum putea sa lipseasca din peisaj desertul?

Iar paharele de vin m-au ajutat sa-mi las simturile sa vibreze si cuvintele s-au imbracat in versuri si versurile in emotii…

Eveniment powered by Social Agenda si Floraria Iris.

Aici albumul detaliat cu invitatii surprinsi in cele mai emotionante momente si un scurt moment video care te va lasa fara respiratie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.