Fără categorie

ALLEGIANT, un film epic are nevoie de un ecran epic – IMAX! CONCURS BILETE LA FILM!

Spread the love

Primăvara aceasta, la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, trei superproducţii deschid sezonul pe cel mai mare ecran curbat din România: „Seria Divergent: Allegiant”, „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii” şi „The Jungle Book”.

12794341_10154007894276639_3949233363963133115_n

IMAX reprezintă cea mai captivanţă experienţă cinematografică din lume. Totul, de la filmul în sine până la designul sălii de cinema, proiecţie şi sunet au fost personalizate şi perfecţionate pentru a te face să simţi că eşti parte din film. Si pentru ca IMAX e epic, din 11 MARTIE te asteapta sa traiesti ultimul capitol din Distopia Allegiant. 

 

➡ Salvează-te din distopie prin iubire în „Seria Divergent: Allegiant”

Din 11 martie – odată cu lansarea „Allegiant” în premieră mondială în România, înainte de SUA – seria „Divergent” continuă pe marile ecrane cu povestea lui Tris şi Four.

Aceștia se văd nevoiţi, împreună cu Christina, Peter, Tori şi Caleb, să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Îşi abandonează pentru prima dată prietenii şi familia şi se expun unor riscuri inimaginabile, mai ales că tot ce știau devine irelevant în această nouă lume. În timp ce oraşul cade sub ameninţarea răzmeriţei care se poate transforma, din clipă în clipă, în război global, Tris şi Four învaţă o lecţie despre încredere şi supravieţuire care le va testa iubirea.

În regia lui Robert Schwentke şi bazat pe saga distopică semnată de Veronica Roth, filmul se desfăşoară pe marele ecran de IMAX în cele mai mici detalii: de la scenele apocaliptice din Chicago, până la austeritatea deşertului The Fringe. La asta se adaugă efectele vizuale monumentale şi scenele de acţiune dinamice şi complexe, care, dublate de sistemul de sonorizare de la IMAX, te aruncă direct în grupul evadaţilor şi te provoacă la fiecare pas.

➡ Cum s-a vazut filmul dincolo de blugi

Efectele speciale chiar iti taie rasuflarea. Si nu simti nevoia de efecte 3D pentru ca imaginile sunt extrem de dinamice, baleari de camera, zoom in, zoom out in secvente scurte, imagini realizate in unghiuri de 270 de grade, totul e detaliat cu minutiozitate.

„Câteodată, când privesc dincolo de zid, mi se pare ca văd ceva acolo. Tu vezi?”

E mai mult decat o replica antologica. Pentru ca ZIDUL nu e doar o entitate de zeci de metri inaltime, e acea bariera intrinseca pe care o avem unii dintre noi in noi, in jurul nostru construita de noi sau de altii si pe care o simtim, vedem dincolo de ea dar ne e teama sa o depasim. Filmul e o lectie despre perfectiunea care vine din imperfectiune, cum modificarile artificiale aduse genomului il dezumanizeaza, il deterioreaza pentru ca ADN-ul nostru poate ca nu e ideal, nu e perfect dar EL ne transforma in OAMENI nu in divergenti.

➡ CONCURS

Lumea cladita acum 100 de ani in jurul celor 5 factiuni a inceput sa se clatine, iar batalia pentru umanitate incepe. Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Seria Divergent: Allegiant

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Allegiant, aceasta actrita interpreteaza rolul lui Evelyn, mama lui Four (Theo James). Actrita celebra pentru rolurile din King Kong, Mulholand Drive sau The International este si castigatoarea a doua premii Oscar pentru 21 Grams si The Impossible. Care este numele ei?

a.       Naomi Watts

b.      Kate Winslet

c.       Maggie Q

PERIOADA de desfasurare – 11.03.2016 – 18.03.2016, ora 23:59. Pe data de 19.03.2016 voi anunta castigatorii pana in ora 17. SUCCES!

Cum participi?

Ai grija ca si prietenii tai sa afle despre acest concurs si sustine-l, distribuie DOAR daca iti place. Comenteaza aici la rubrica comment.

Concursul si proiectia sunt sustinute de Freeman Entertainment.

0 gânduri despre „ALLEGIANT, un film epic are nevoie de un ecran epic – IMAX! CONCURS BILETE LA FILM!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.