Fără categorie

„All time sound party” – asta da petrecere la Balul Bobocilor din Creanga!

Spread the love

Ani la rând, Colegiul Național „Ion Creangă” a avut cele mai frumoase baluri de boboci din București. Mereu am fost curioasă cât de mult se muncește pentru aceste baluri, iar anul acesta am avut prilejul de a asista la câteva repetiții și vreau să vă spun că am rămas uimită.

Weekend de weekend, de dimineață până seara, bobocii, organizatorii cît și cei din trupa de dans a liceului „Creangă Dance Company” (CDC) munceau ca totul să iasă perfect până la cel mai mic detaliu.

Trebuie sa stiți că le-a ieșit! Anul acesta, Creangă nu a concurat doar cu celelalte licee din București, ci a concurat cu propriile baluri, reușind să facă un spectacol incendiar, mai bun ca orice altul pe care l-a organizat până în prezent.

Pe data de 29 noiembrie, în club Jukebox, liceeni au avut posibilitatea de a retrăi muzica până la începutul secolului al XIX-lea, datorită programului artistic oferit de boboci împreună cu CDC-ul. S-a dansat jazz, swing, rock`n roll, disco, pop, dance, contemporan, street dar și noul și încă necunoscutul dans adus de avangardiști.

De asemenea, concurenții pentru  titlul de Miss și Mister 2010 au avut un concurs pe măsură, competiția fiind foarte strânsă.

Dar de ce spun că a fost o super petrecere? Pentru că după extraordinarul spectacol care ne-a fost oferit, ringul de dans a fost plin până la ora 4 dimineața,pentru ca  muzica a strans sutele de elevi ai C.N.I.C. – ului să danseze toată noaptea fără a simți oboseala.

Le mulțumim lui Mircea Ghiunea, doamnei profesor Danciu Alina, trupei de dans a liceului și tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment.

Așteptăm următorul bal, Creangă!

Ana Maria Radoveneanu

0 gânduri despre „„All time sound party” – asta da petrecere la Balul Bobocilor din Creanga!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.