florarie-online-bucuresti (3)
Social

Alina Marinela Tarus – o poveste cu si despre iubire de oameni, FOREVER!

Spread the love
Alina Marinela Tarus este Supervizor al conceptului de wellness Forever Living Products. Are 30 de ani si este totodata si MAMA unui băiețel. Se defineste ca fiind o femeie directă, simpla dar și complexă din toate punctele de vedere. Iubeste plimbările în aer liber, adora sa găteasc, dar cel mai mult se simte implinita cand poate ajuta oamenii, animalele si tot ce e frumos din jurul ei.
Viata mea nu a fost deloc ușoară si nu este usoara. Dar se spune ca Dumnezeu iti da doar atat cat poti duce, sincer aici nu pot sa discut prea mult deoarece încercările prin care am trecut m-au întărit în asa fel încât nu prea mai cred in jumătăți de măsură. Sunt un om puternic doar ca absorb din jur cam tot iar uneori ma rog sa mi dea Dumnezeu mie mai putin si altora mai mult. In concluzie iubesc sa pot oferi din tot ceea ce am eu mai bun, tocmai de aceea cred ca menirea mea pe acest pământ este sa ajut. Nu in ultimul rand as vrea sa multumesc doamnei Daniela Levarda, liderul si mentorul meu.” Dar sa descoperim impreuna o poveste…aparte

➡ Salut Alina. Cand si cum ai inceput acest business pe care tu il promovezi cu atata pasiune pe canalele social media?

Ma numesc Tarus Alina Marinela si fac parte din Forever Business Owner de 5 ani, mai exact 19 iulie 2016. Am incercat sa imi caut un loc de muncă în farmacie pt ca lucrasem din 2011 până în 2015 și mi-a plăcut foarte mult acest job. Am depus un CV si am primit un telefon…asa a inceput mica mea poveste in lumea minunată din care fac parte.*Forever*A fost cel mai bun moment al vieții mele, deoarece mi s-au deschis noi oportunități si am reusit sa ajung la nivelul de Supervizor foarte repede, dar înainte să devin Supervizor eram Asistent Supervizor. SUNT o persoana careia ii plac provocările. De aceea sper sa gasesc oamenii potriviți pt a urca la nivelul de Asistent Manager. 🍀💚😇🦸‍♀️🦋

Care este ingredientul important al produselor pe care tu le comercializezi?

Produsele din gama Forever au la baza ingredientul principal aloe vera. Trebuie menționat faptul că planta se cultivă organic si este doar o anume specie care poartă denumirea de Aloe Vera Barbadensis! Planta creste in deșert si se decaloteaza gelul abia după 5 ani. TOTUL se face manual, apoi din gel se creează gelurile si suplimentele alimentare. Aceste geluri contin peste 90% gel pur. Si asta nu e tot. Planta minune are si alte beneficii: suplimente alimentare , produse cosmetice si dermatologice cat si pt curățenie generala a casei.💚🍀

Exista game pentru barbati, copii, femei? Ce produse recomanzi fiecarei categorii si de ce?

Da!Exista toate cele enumerate Copii…barbati si femei! For family pe scurt.  Eu sincer recomand toate produsele pe care eu le-am încercat.
Niciodată nu am recomandat cuiva un produs pe care nu l-am testat! Gelurile sunt minunate..pe toate le-am folosit..cel simplu, cel cu merisor, cu piersica si Freedom. Pt copii recomand Garlic cos. este utilizat pt imunitate cat si paraziții intestinali.
Pt bărbați sunt parfumurile ce conțin plante fine si puternice. Deodorantul cu saruri minerale este foarte natural si fin. Iarăși Aloe First e minune… Pt doamne cremele si multe altele..sa nu uitam de balsamul cu jojoba.  Si lista continuă. Iar pt întreaga familie si pt dinti curați si respiratie proaspătă pasta de dinți care are rol si in afte si ciuperci bucale.

Ce planuri ai perioada urmatoare?

Planuri nu imi fac de fel..prefer să aleg faptele!  Dar am ca scop prioritar dorința de a deveni o variantă mai bună atingându-mi obiectivele si a urca si atinge next level- ASISTENT MANAGER. Sper si cred ca voi reuși pt ca tot timpul obțin ceea ce îmi doresc! Cu DUMNEZEU înainte, FOREVER!🕊😇❤🧚‍♂️🧚‍♀️

Mai recrutezi parteneri in acest business?

Da! E un business unde e important sa ai cat mai multi parteneri, oameni ce vor sa se lase ajutati. Sa fie seriosi si perseverenti! Sa fie oameni cu mindset puternic, cu Potențial, Voința de Munca, Spirit Antiprenorial si sa faca meseria asta cu Iubire! de oameni.

 Un mesaj pentru cititori

Mesajul meu pt toti cei care citesc aceste randuri. Zâmbește…uita si iartă…e cea mai frumoasă ARTĂ, pentru ca doar asa vei intelege viata. Eu garantez ca pot ajuta pe oricine cu aceste produse. Eu am ajuns la nivelul 2 de la Asistent Supervizor la Supervizor in doar 2 luni si aveam si un job complicat din toate punctele de vedere. Muncesc zi si noapte la propriu si am reusit sa imi ating target-ul.

Cu stimă si profund respect..un simplu om la fel ca si tine…🌼🌺💐🤱🦋🧚‍♀️🧚‍♂️💙🍀💚🌾💃❣🌺💜🍹

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *