Fără categorie

Alin Cosmin Rosu – Muzica, de la hobby la stil de viata! Foto

Spread the love

Rosu Alin Cosmin are 25 de ani si se afla in zodia Sagetator. A cantat in diferite trupe de jazz, rock, muzica usoara plus cvartet de camera. Are o poveste fascinanta pe care o vom descoperi impreuna…

BOGDAN: Stiu ca iti place muzica, traiesti pentru muzica si incerci sa traiesti din muzica.. Tu ai ales pianul sau el te-a ales pe tine?

ALIN: Pot spune ca mama mea a vrut sa cant la vioara, dar in sala in care studiam vioara era un pian care m-a fascinat din prima zi. Nu pot spune ca el ma ales pe mine pot dar pot spune ca impreuna cu acest instrument am cunoscut si deschis foarte multe usi care imi pareau inchise.

BOGDAN: Care sunt pianistii tai contemporani de suflet si de ce?

ALIN: Nu am un pianist preferat, nu am un compozitor preferat. Ce pot sa iti spun ca muzica o cant asa cum simt eu dupa o munca de aproape 20 de ani.  20 De ani in care am studiat lucrari ale compozitorilor preclasici, clasici, romantici, moderni.

BOGDAN: Spune-mi o piesa la pian care iti da si azi fiori…

ALIN:  Nu pot spune ca am o piesa preferata, finetea cu care se interpreteaza orice piesa, orice sunet, orice melodie imi provoaca fiori.

BOGDAN: Stiu ca recent ti-ai facut o trupa de muzica… Ce genuri abordezi din gama de cover-uri?

ALIN: Am facut aceasta trupa pentru a mai castiga niste bani. Dar sa fiu sincer m-as vedea mai mult ca pianist intr-un restaurant, sau in receptia unui hotel sau visul vietii mele este sa ajung ca pianist pe vas de croaziera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *