Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Alexandrion Group: Câștigă două bilete la primul meci al Naționalei de Tineret la Jocurile Olimpice

Spread the love

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, anunță campania “Faci echipă cu Alexandrion”, dedicată celor care apreciază gustul desăvârșit al băuturilor din gama Alexandrion. Conceptul campaniei are la bază legătura puternică pe care Alexandrion Group a dezvoltat-o cu sportul de-a lungul anilor, prin susținerea și implicarea în numeroase proiecte din această sferă.

Alexandrion Group a pregătit premii zilnice și săptămânale pentru participanții la campanie, dar și un premiu inedit care îi va oferi câștigătorului șansa de a trăi o experiență memorabilă: 2 bilete la primul meci de fotbal al Echipei Naționale de Tineret a României la ediția din 2021 a Jocurilor Olimpice, desfășurată la Tokyo (Japonia).

„Asocierea dintre Alexandrion și sport a venit în mod firesc, atât prin prisma implicării grupului Alexandrion şi a Fundației Alexandrion în numeroase proiecte din arii variate, cât și prin prisma caracteristicilor comune pe care brandul și sportul le împărtășesc: dinamism, forță, vitalitate. Prin campania „Faci echipă cu Alexandrion”, ne dorim să le oferim celor care iubesc și se identifică cu brandul Alexandrion, premii care să le aducă momente de bucurie și relaxare şi care să le amintească ȋntotdeauna de brand. Marele premiu va fi, cu siguranță, o experiență spectaculoasă pentru câștigător și persoana care îl va însoți la Jocurile Olimpice. În cazul în care, evoluția pandemiei de COVID-19 va impune restricții legale care vor face imposibilă deplasarea la Tokyo și vizionarea meciului de pe stadion, marele premiu va fi acordat în bani, așa cum prevede regulamentul campaniei” a spus Simona Popescu, Marketing Manager, Alexandrion Group România.

➡ Cum poți participa la campanie?

Campania “Faci echipă cu Alexandrion” se derulează în intervalul 22 martie-23 mai 2021 și include următoarele produse din gama Alexandrion: Alexandrion 7* (1 L; 0,7 L; 0,5 L și pachet 0,7 L+ 2 pahare) şi Alexandrion 5* (1,75 L; 1 L; 0,7 L; 0,5 L şi pachet 0,7 L+ 2 pahare), care pot fi achiziţionate din magazinele fizice și online de pe întreg teritoriul României, inclusiv prin comandă pe site-ul iconicdrinks.shop. Toți cei care doresc să participe la campanie pot înscrie data și numărul bonului fiscal/facturii fiscale prin SMS la numărul 1843 sau pe website-ul www.castigacualexandrion.ro.

Alexandrion Group a pregătit trei tipuri de premii pentru participanți, acordate prin tragere la sorți:

  • Marele premiu, constând în 2 bilete la primul meci de fotbal al Echipei Naționale de Tineret a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia). Premiul include bilete la meciul de fotbal, transportul cu avionul și 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele din Tokyo, pentru două persoane.
  • 1 premiu săptămânal constând într-un kit profesionist de fotbal, care cuprinde geanta pentru echipamentul sportiv, tricou de fotbal, șort de fotbal, jambiere și bidon de apă.
  • 10 premii zilnice constând în câte o minge de fotbal Alexandrion.

Tragerea la sorți pentru marele premiu va avea loc în perioada 24.05 – 26.05.2021.

Regulamentul și mecanismul campaniei sunt disponibile pe site-urile: www.castigacualexandrion.ro

și www.alexandriongroup.com .

➡ Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.