Fără categorie

ALEXANDRA NECSOIU, dincolo de frumusete se ascunde un chip inteligent!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Mă numesc Alexandra Necșoiu, am 20 de ani și sunt mândră că sunt din Târgoviște! Nu îmi place ideea de a-mi înșira calitățile sau defectele. Consider că făcând asta îmi voi crea o imagine perfectă, de aceea, cred că, în mare parte, cei din jurul meu sunt în măsură să mă descrie ca persoană. Sunt studentă în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București, fashion blogger și iubitoare de frumos.

Până acum, cel mai important proiect pentru mine a fost și este în continuare blogul meu care, a atins diferite etape și care este în continuă evoluție. Consider că perioada liceului m-a ajutat să mă dezvolt foarte mult, atât eu ca persoană, cât și stilul meu de a mă exprima. Timp de doi ani am făcut parte din echipa de teatru „Vissi d’Arte” a Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu, condusă de domnul profesor Matei Bogdan, căruia îi mulțumesc pentru sprijin și pentru faptul că m-a învățat să am mai multă încredere în mine.

De asemenea, am participat la diferite concursuri de creativitate și expresivitate care m-au ajutat să-mi dezvolt pasiunea pentru scris, dar și stilul personal. Încă din primul an de facultate am făcut voluntariat la Suburban Magazine- o revistă online de modă și cultură urbană, unde am fost editor fashion, am avut de asemenea un internship la bravonet.ro, am lucrat ca fashion blogger la bucurestishoppingnews.ro, iar acum îmi continui colaborările cu site-urile de shopping online Kurtmann.ro și Sheinside.com.

BOGDAN: Stiu ca ai blog de fashion. Cand si de ce s-a nascut acest blog?

Alexandra: Eram prin clasa a VIII-a când m-am familiarizat cu bloggingul, iar după ce mi-am creat un blog mi-am pus imaginația la contribuție și am început să creez diferite povestioare romantice, dramatice, chestii specifice vârstei. Odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama că deja nu mă mai potriveam cu acest „film”. Eram la liceu, aveam nevoie de alte topicuri și, cele mai potrivite și care mă pasionau erau cele de fashion și lifestyle. În mare parte, acest blog s-a născut din pasiunea mea pentru scris. Știam că nu mă pot opri aici și am ales să împart cu cititorii trăirile și experiențele mele în materie de fashion&beauty, dar și să inspir unele gagici. Pana in urma cu cativa ani nu am putut sa fac mari investitii pentru ca nu lucram si nu eram nici majora. Acum lucrurile s-au schimbat. Cand am avut nevoie de bani rapizi pentru anumite investitii am apelat la provident online  si asa am putut sa investesc in design, layout dar si tinute pentru articolele mele despre fashion.

BOGDAN: Care sunt varfurile tale in ceea ce priveste traficul? Care e media de unici?

Alexandra: Având în vedere că în ultimele două luni am neglijat total blogul, traficul a scăzut, iar acest aspect este cât se poate de vizibil. Ajungeam de cele mai multe ori la aproape 500 de vizitatori unici pe zi (nu este un număr extraordinar de mare, dar mă motivează să-mi doresc mai mult). Depindea foarte mult și de ceea ce postam.

BOGDAN: Care a fost cel mai citit material pe care l-ai scris si de ce crezi ca a fost atat de popular?

Alexandra: Cel mai citit articol face parte din categoria „Health&Motivation”, intitulat „Abs workout for women”. Este un articol încadrat în zona de fitness, în care le-am împărtășit cititorilor mei trei programe cu exerciții abdominale care pentru mine au fost foarte eficiente, iar după doar două săptămâni rezultatele au fost vizibile. Cred că genul acesta de articol a prins foarte bine, deoarece mai ales pe timpul verii, multe fete își doresc să arate bine atunci când merg la mare sau la piscină și nu numai. De altfel, acest gen de articol cred că motivează foarte mult, dar și informează.

BOGDAN: Ce planuri ai cu blogul tau in urmatoarea perioada?

Alexandra: Deocamdată vreau să-mi pun în ordine ideile pentru următoarele articole și proiecte și să încerc pe cât de mult posibil să nu-mi mai neglijez această pasiune. Vreau ca acest blog să evolueze într-un mod frumos și, la fel și eu odată cu el.

Important e ca acum stiu unde sa apelez daca imi mai vin idei si imi trebuie rapid niste bani. Provident e mereu cu mine si m-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie.

BOGDAN: Un mesaj pentru cititorii presainblugi?

Alexandra: Motto-ul blogului meu care definește evoluția blogului, dar și pe mine este „Put up a fucking fight for what you love!”, iar asta aș dori să le transmit și cititorilor presainblugi- să nu renunțe niciodată la pasinile lor, indiferent de obstacole!

BY BOGDAN DARADAN

[yasr_visitor_votes size=”large”]

1 gând despre „ALEXANDRA NECSOIU, dincolo de frumusete se ascunde un chip inteligent!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *