Fără categorie

Alex Mocanu: A fi student in Marea Britanie e ca si cand explorezi zone albe ale globului

Spread the love

Alexandru Mocanu s-a nascut la 20 decembrie 1990 si se afla sub “protectia” semnului zodiacal al Sagetatorului. In prezent este student in Marea Britanie la o Universitate din Birmingham. De ce a ales sa studieze in Marea Britanie? Vom afla impreuna…

Reporter: De ce Marea Britanie?

A.M.: Am avut norocul sa cunosc persoane care mi-au aratat cat de usor este sa ajungi acolo. Asta se intampla acum mai bine de doi ani, iar in tot acest timp am cercetat foarte bine sistemul educational, tara si oportunitatile pe care le-as avea dupa absolvire. Concluzia la care am ajuns a fost ca in Marea Britanie am sanse mult mai mari de reusita pe plan profesional si personal.

Reporter: Cum este viata de student in Birmingham?

A.M.: Am in apartament trei englezi si o americanca. In schimb, la departamentul meu (Computer Science) este o diversitate mult mai mare, fiind studenti din Europa, Africa si (in special) din Asia. Suntem 3 romani la acelasi curs. Pana acum ,primul meu curs a fost Software Workshop unde facem programare in Java, dar mai am si cursuri putin mai diferite, de exemplu Design & Media sau Artificial Intelligence. Ca optional am ales Physics & Astronomy.

Restul articolului pe businesslive.ro sectiunea diaspora

0 gânduri despre „Alex Mocanu: A fi student in Marea Britanie e ca si cand explorezi zone albe ale globului”

  1. Felicitari moca si multa bafta in anglia.Sa ne ti la curent cu modul in care se desfasoara cursurile acolo pt ca vreau si eu sa dau la master acolo chiar mi-am gasit o facultate si as vrea sa fac o comparatie intre ce se face aici si ce face acolo.

  2. BRAVO,ESTI UN EXEMPLU PENTRU MULTI ADOLESCENTI SI FAPTUL CA FACI O MANDRIE TARII CA ARATI CA SUNT SI ROMANI DESTEPTI.SUCCES MULT TIE SI FRATELUI TAU GEAMAN SI FELICITARI SI PARINTILOR TAI CA AU STIUT CUM SA VA CREASCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *