Muzica, Tineri

Alessandro Danescu: Imi place muzica, imi place sa fiu in lumina reflectoarelor

Spread the love

Alessandro Danescu este un tip carismatic, sensibil, pasionat de muzica. Nascut pe 15.02.1996, Alessandro si-a descoperit vocatia in zona muzicii din clasa a-V-a. Azi are propriul canal  de youtube si piese cu care se joaca. O mostra aici. Era sa uit. Pe Allesandro il puteti intalni live si in cadrul emisiunii TE VREAU LANGA MINE unde isi cauta jumatatea.

Salut Alessandro. Cum se impaca lumina reflectoarelor cu muzica?

➡ Alessandro: Se impaca foarte bine. Practic vorbim de aceeasi industrie – industria show-biz. In prezent sunt in pregatire cu multe proiecte, cel mai recend fiind participarea mea la un concurs muzical de renume de la noi din tara. Sa speram ca va fi intr-un ceas bun. Voi reveni cu detalii pe canalele mele de socializare.

Cum a inceput povestea ta in zona muzicala?

➡  Alessandro: Eu am inceput povestea mea cu muzica inca din clasa a-V-a, cand profesoara de muzica a observat ca am ureche muzicala si voce. Am urmat niste cursuri de canto prin intermediul dansei si pas cu pas am ajuns la un profesor de canto foarte bun. Asa am ajuns sa imi diversific repertoriul si azi pot sa cant: pop, pop dance, afro trap si pop rock.

Ce planuri ai pe acest vibe in afara de emisiuni tv?

➡ Alessandro: Urmeaza sa lansez niste piese toamna asta, dupa aparitia la concurs sper ca va fi intr-un ceas bun. Eu am participat si la Eurovision, Selectia Nationala. Am aparut si la emisiuni precum Star Matinal si Prietenii de la 11. In plus,  pana la finalul anului imi doresc sa am piesele lansate si sa pot sustine concerte cu echipa minunata pe care o am, Gasca Production

Ce faci atunci cand nu canti?

➡ Alessandro:  Cand nu cant, imi place sa compun, sa ma plimb, sa calatoresc, sa merg la sala si sa ascult muzica. Imi place sa ascult genuri si ritmuri diverse, sa asculti artisti internationali din mai multe tari ca sa inteleg trend-uri, sa ma inspir, sa imi transform vibe-ul. Vreau sa am abordari cat mai disruptive atunci cand vine vorba de muzica.

Un mesaj pentru cititori

➡ Alessandro:  Va multumesc pentru toata sustinerea de care am parte, va pup si va iubesc si sper sa ma sustineti in continuare pe drumul pe care l-am ales. Multumesc!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.