Fără categorie

ALEGI bine!? Alergi bine! Review – Crosul Companiilor!

Spread the love

Si am fost la Crosul Companiilor sa alerg, evident! Si daca tot vorbim de un eveniment de 3 ore si o cursa de 35 de minute (atat a fost timpul meu pentru 6000 de metri), o sa prezint ostilitatile zilei de 21 iunie 2015 in stil TIMEline Review!

Ora 7:15 a.m.

Alarma suna. Locatie – Zona BERCENI, Brancoveanu, WalkING METRO!  Hidratare cu apa, spalat, preparat limonada echipat inteligent cu incaltaminte quality si pret mic! Pentru evenimentul asta m-am antrenat aproape o luna in parcul Tineretului, cel putin de trei ori pe saptamana, o sedinta doua de alergat si una cu bicicleta ca sa ma obisnuiesc cu traseul.

Ora 8:13 a.m.

Am ajuns la statia Constantin Brancoveanu in zona cu masinute, trenulete si alte chestiuni. Si daca tot nu eram incalzit am luat-o la galop pana la zona O a intalnirii – Cafeneaua Actorilor. Am coborat pe alei, pante, n-am urmarit chiar traseul clasic. Important este ca am traversat parcul intr-un timp record de la Poarta Oraselului Copiilor zona Brancoveanu pana in zona Cafeneaua Actorilor din apropiere de Tineretului totul in mai putin de doua minute, mai exact in 83 de secunde.

Ora 9:15 a.m.

Poze, nebunie, energie, hidratare, unii cu iaurt Danone, altii cu apa, altii cu limonada si toti cu ochii la bere RADLER pe care o vor primi dupa cursa :D. Eu bucuros ca mi-am adus si incalminte de schimb pentru ca dupa efort voi avea nevoie sa am picioarele  libere si sa respire si ele intr-o pereche usoara de sandale barbatesti de vara.

 Ora 9:31 a.m

3,2,1 START! Si am alergat, si am alergat pret de 35 de minute. Locul 8 in echipa mea de 23 de oameni si locul 130 din toti cati am fost. Sunt fericit ca am putut sa termin cursa cu cele 95 de kg si fericit ca am cea mai tare gasca alaturi.

Ora 11:11 a.m.

Dupa momentele de Respiro au urmat noile sesiuni foto. Toti ambasadorii de brand, transpirati pana la piele dar cu zambetul pana la urechi am inceput sa ne surprindem selfie sau non-selfie:D

Ora 11:50 a.m.

A urmat premiera la o temperatura placuta. Vreau sa multumesc tuturor participantilor pentru momentele speciale pe care le-am petrecut impreuna, voluntarilor care ne-au incurajat pe parcursul cursei cu mesaje de genul „Hai ca esti tare, Chuck Norris e in urma ta. Ar trebui sa faca lectii cu tine„, sau „Tine pasul inainte, e bine mai e putin„, sau”Esti bine, Nimeni numai e ca tine.:D„.

Le multumesc organizatorilor, sponsorilor si publicului din parc care ne-a fost alaturi si ne-a lasat sa ne scoatem sufletele pe traseu.

2 gânduri despre „ALEGI bine!? Alergi bine! Review – Crosul Companiilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.