Atelier de Idei

Alege sa faci diferenta la un party si mizeaza pe un tort personalizat

Spread the love

Există câteva momente în viața fiecăruia când, indiferent de meserie, abilitățile organizatorice ne sunt puse la încercare. Vrem, nu vrem, trebuie să ne transformăm, pentru câteva zile, în organizatori de evenimente festive, moment în care alegerea unui tort personalizat devine cu adevărat importantă. Numărul invitaților și starea lor de bine devin principalele obiective, dar și principalele surse de stres. Mai ales atunci când trebuie să ai grijă de toate detaliile sub ticăitul imperativ al ceasului.

Sarcina devine cu atât mai dificilă atunci când este vorba de un număr mare de invitați, cum este cazul corporațiilor. Având în vedere că tortul este una din atracțiile evenimentului, trebuie să găsești rapid cea mai bună variantă de cofetărie, care să livreze produse de calitate, în timp util, în orice zonă a Bucureștiului.

Indiferent că evenimentul se adresează exclusiv angajaților sau este construit special pentru publicul extern, personalitatea companiei trebuie să se reflecte în toate aspectele organizatorice: de la decor până la ornamentele de pe tort. Ei bine, ca în toate cazurile, și aici detaliile fac diferența!

Soluția este simplă: lasă detaliile importante în seama profesioniștilor!

ORICE PETRECERE REUȘITĂ ARE UN TORT PE MĂSURĂ

Oricât de clișeu ar părea, tortul rămâne în continuare creme de la creme-ul evenimentelor festive. Unul din punctele culminate ale fiecărei petreceri este momentul „prezentării” tortului în fața invitaților. Odată scos la înaintare, devine rapid un statement al evenimentului și un detaliu nelipsit din fotografiile de pe Facebook sau Instagram, așa că aspectul trebuie să fie un must have. Și asta nu la nivel superficial.

În acest caz, ambalajul chiar trebuie să transmită ceva: să anticipeze gustul, să fie în concordanță cu tematica petrecerii și, cel mai important, să reflecte personalitatea companiei. În acest caz, cea mai bună variantă este un tort personalizat.

Atenție! A nu se pierde totuși din vedere un aspect important: gustul trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Să se potrivească cu restul meniului, să nu fie nici prea dulce, nici prea șters și, în același timp, să aibă acel ingredient special care să-i facă pe invitați să-și mai dorească o felie. Cu alte cuvinte, alegerea compoziției este un alt detaliu care face diferența.

DETALII CARE FAC DIFERENȚA LA UN TORT PERSONALIZAT

Clasicele torturi personalizate, cu o fotografie în loc de ornament nu mai sunt atât de atractive. Estetica din domeniul cofetăriei a evoluat la minifigurine 3D și detalii a căror execuție necesită precizie și abilități practice. Tortul poate căpăta forme dintre cele mai diverse: de la simplele cămăși, accesorizate cu o cravată, până la ceasuri, aparate foto, piane sau truse de machiaj. Așadar, cu puțină imaginație și două mâini dibace, tortul devine, dincolo de gust, un mijloc de exprimare a preferințelor și chiar a personalității.

Cu toate acestea, este important să nu exagerăm atunci când decidem cum va arăta tortul pe care ni-l dorim. În primul rând, trebuie să avem în vedere că prea multe detalii ornamentale duc la un aspect estetic mult prea încărcat și îngreunează tăierea tortului în felii. În plus, dacă tortul este deja bogat în ornamente supradimensionale, s-ar putea să nu mai fie nevoie și de un mesaj.

În al doilea rând, nu trebuie să uităm că un decor sofisticat se va resimți în preț. Așa că, dacă ne lăsăm duși de val prea mult, s-ar putea să ne alegem cu un tort scump, din care vor mânca prea puține persoane.

DE UNDE CUMPERI TORTUL

Atunci când trebuie să duci la bun sfârșit misiunea tortului personalizat, trebuie să ai în vedere câteva aspecte din categoria tips & tricks, care își vor face munca mai ușoară:

  • Apelează la profesioniști – Există pe piață din ce în ce mai multe cofetării care folosesc cu precădere ingrediente naturale și care s-au specializat în crearea de torturi personalizate în al căror gust să nu se simtă chimicalele. Oricât de tentantă poate părea varianta tortului de casă, s-ar putea să nu se dovedească o idee atât de bună, mai ales în cazul petrecerilor corporate.
  • Conturează bine imaginea și mesajul tortului – Dacă nu ești foarte hotărât vis-a-vis de cum vrei să arate tortul și de ceea ce vrei să transmiți prin estetica lui, s-ar putea ca rezultatul să nu fie tocmai cel dorit. În această situație, este cu atât mai important să apelezi la o cofetărie care îți poate pune la dispoziție o gamă variată de modele și niște cofetari cu imaginație și îndemânare.
  • Alege cu grijă ingredientele – Având în vedere că tortul se servește la sfârșit, după ce a fost deja parcurs tot meniul, există riscul ca invitații să se simtă deja sătui. În acest context, mixul de ingrediente folosite devine esențial. De aceea este foarte important să apelezi la o cofetărie care îți permite să alegi singur ingredientele din care să fie făcut tortul.
  • Apelează la o cofetărie care să corespundă standardelor tale – De cele mai multe ori, organizarea evenimentelor festive cu mulți invitați poate deveni extrem de stresantă din cauza presiunii timpului, mai ales dacă nu ești de profesie organizator de evenimente. Pentru a gestiona cu succes aspectele importante, cum ar fi tortul personalizat, este recomandat să apelezi la o cofetărie care livrează în timp util produse de calitate, oriunde în București.

Dacă este și online, cu atât mai bine! Rezolvarea problemei stă la doar câteva click-uri distanță de tine. Alegi rapid cea mai bună variantă de tort, la un preț convenabil. Un exemplu la îndemână este Edulce.ro.

Oricare ar fi alegerea de tort sau furnizor, este bine să o faci ținând cont de rezultatul final pe care ți-l dorești. După ce toate detaliile au fost puse la punct și vezi că invitații se simt bine și că tortul este numai bun de pozat și mâncat, satisfacția va fi una pe măsură!        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.