Atelier de Idei

Alarmant! In Romania, un roman din 10 SUFERA de DIABET!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Glicemia reprezinta cantitatea de glucoza din sange, iar un nivel ridicat al acesteia indica predispozitia la diabet si multe alte boli cardiovasculare. Cu fiecare masa luata nivelul glicemiei creste, iar atunci cand suntem stresati sau epuizati, acesta scade si apar primele simptome ale hipoglicemiei: stari de ameteala si oboseala subita.

glykofit➡ In Romania, 11% din populatie sufera de diabet

In prezent, complicatiile diabetului reprezinta principala cauza de deces in randul persoanelor diagnosticate cu aceasta afectiune. Conform Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, peste 800.000 de romani sufera de diabet. De asemenea, un alt studiu al Federatiei Internationale de Diabet arata ca in prima partea a anului 2014, in Romania, prevalenta diabetului a fost de 11% in randul populatiei adulte, cu varste cuprinse intre 20 si 79 de ani. Ce e de facut?

Toate tipurile de diabet sunt tratabile. Cu o alimentatie sanatoasa, sport si cu ajutorul suplimentului alimentar Glykofit, poti tine sub control problemele create de diabet.

Produsul Glykofit de la Ropharma este un supliment natural care, administrat de 3 ori pe zi inainte sau dupa masa, are proprietatea de a stimula secretia de insulina, reducand absortia glucozei. Adoptare unor masuri simple, dar eficiente, precum activitati fizice zilnice, o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume cu un continut scazut de zahar, mentinerea greutatii corporale normale si evitarea tutunului pot avea efecte benefice in lupta cu diabetul.

➡ Extractul de dud alb din Glykofit te ajuta sa previi diabetul si sa-l tratezi in faza incipieta

Glykofit, produsul Ropharma conceput pe baza de extracte naturale din dud alb, este un antidiabetic cu administrare orala, ce actioneaza prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza si impiedica absorbtia de glucoza la nivel intestinal, la pacientii cu risc de diabet si la pacientii cu diabet zaharat in faza incipienta.

„Pe langa o alimentatie sanatoasa si sport, produsele naturiste sunt o modalitate de a mentine nivelul glicemiei sub control. Extractul de dud alb din componenta suplimentului alimentar Glykofit se numara printre cele mai eficiente remedii de mentinere a glicemiei la un nivel normal. Beneficiile medicale ale dudului alb sunt numeroase, insa important este faptul ca odata ajuns in organism, extractul de dud alb stimuleaza secretia de insulina a pancreasului scăzand astfel nivelul glucozei din sange.” completeaza dr. nutritionist Liviu Bulus.

Suplimentul alimentar Glykofit contine 30 capsule si este disponibil in toate farmaciile Ropharma din tara, sau online pe site-ul www.ropharma-healthcare.ro, la pretul recomandat de 21,50 lei.

➡ Despre Ropharma

Ropharma este o companie romaneasca producatoare de suplimente alimentare farmaceutice si parafarmaceutice, care functioneaza dupa un model de business integrat astfel: distributie prin depozitele farmaceutice ale celor 5 sucursale; comert cu amanuntul prin propria retea de farmacii; productie de medicamente, suplimente alimentare si lapte praf prin cele 3 fabrici de la Targu Mures, Chisinau si Dostat (jud.Alba); servicii medicale prin spitalul privat multidisciplinar Sf.Constantin Brasov.

Pentru mai multe detalii, accesati: http://www.ropharma-healthcare.ro/content/10-despre-companie sau pagina de Facebook

VIDEO

Cum si de ce ne afecteaza diabetul

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.