Fără categorie

AirsoftMegastore pentru pasionati la malul marii

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Cine locuieste in Constanta trebuie sa stie ca are aproape un showroom airsoft constanta, un spatiu 100% dedicat jocului de airsoft. Partea buna este ca showroom-ul AirsoftMegastore este cu siguranta accesibil usor si turistilor care vin pe litoralul romanesc, in timpul sezonului estival  (sau, de ce nu, iata motiv de vizitat Constanta si in sezonul rece ).

15182508_973771249395461_1350123215_o

Adresa acestui magazin airsoft constanta: Bd. Mamaia nr. 20. Simplu, de tinut minte. Deci, in Constanta, pe drumul spre Mamaia 🙂 Showroom-ul apartine practic magazinului online airsoftmegastore.ro. Pana ajungeti la mare sa vizitati locatia fizica, puteti vizita e-shop-ul si puteti comanda orice produse din domeniu, de la pistoale airsoft la veste tactice si alte echipamente, plus accesorii, consumabile etc.

Orice este necesar sau macar util pe teren in momentul in care jucati airsoft, cu siguranta poate fi cumparat de la AirsoftMegastore. Livrarea se poate face oriunde in Romania, prin curier, deci totul este perfect. Daca aveti nevoie de service in garantie (sau si dupa), tot cu cei de la airsoft constanta rezolvati, trimitand produsele catre ei si primindu-le apoi reparate.

Ce mai are showroom-ul de airsoft din Constanta? Angajati cu experienta, care pot pune in valoare tot acest stoc de marfa diversificat. Apoi, locul este un adevarat univers dedicat pasionatilor de airsoft, unde nu doar ca se pot admira articolele de specialitate, ci chiar se poate socializa, la fel ca intr-un club al celor ce impartasesc aceeasi pasiune.

„Showroom-ul a fost creat sa va ajute sa va alegeti produsul care vi se potriveste cel mai bine. Va asteptam pe canapele noastre confortabile sa stam la o cafea si sa discutam despre ce platforma vi se potriveste”, este indemnul reprezentantilor AirsoftMegastore.

Iata ce mai gasiti pe-acolo: „Tot aici se pot vedea aspecte interesante de pe terenul de airsoft pe un ecran impunator sau putem sa aflam tot ce este mai nou in airsoft de la review-urile de pe youtube. Am intins pe toate mesele cataloagele celor mai mari producatori in materie din lume, poate asa vom gasi ceva ce ti se potriveste si tie”. Suna excelent! Sa vina vara mai repede, sa avem pretext de mers la mare si sa vizitam si showroom-ul modern al magazinului online airsoftmegastore.ro.

15133812_973771596062093_1360073881_o

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.