Divertisment, Social, Tineri

Ai un start-up? Metode inedite de a-ti promova afacerea!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Pentru ca reclama este sufletul comertului si orice business trebuie promovat astfel incat sa se bucure de un real succes si de profit maxim, antreprenorii aleg metode inedite de a promova afacerile pe care le detin si le administreaza astfel incat sa obtina rezultate maxime. Cel mai adesea, cei care coordoneaza o afacere apeleaza la obiecte promotionale sau personalizate, la produse inscripionate cu numele, cu logo-ul sau cu mesajul si oferta companiei.

Cum iti poti amenaja perfect locuinta fara ajutorul unui designer

Studiile de piata arata faptul ca produsele inscriptionate, personalizate, promotionale, pot creste cu pana la 50% reputatia de care se bucura o companie in randul clientilor sai. Aceleasii studii arata ca, dupa primirea produselor promotionale, consumatorii au devenit loiali si dedicati companiei si au prezentat si recomandat oferta acesteia familiei si prietenilor.

Cum ajuta materialele promotionale la promovarea afacerii?

Indiferent de marimea companiei sau de domeniul de activitate al acesteia, materialele promotionale aduc beneficii mari, intarindu-le pozitia de lideri pe o anumita nisa sau ajutand in ascensiunea catre aceasta pozitie.

In primul rand, materialele promotionale vin sa completeze si sa intareasca un mesaj comunicat pe alte canale sau prin intermediul altor metode intr-un mod foarte avatajos, reprezentand in sine un canal important de comunicare.

Foarte important este si aspectul financiar – produsele promotionale reprezinta o metoda de promovare cu costuri mult mai mici decat reclamele radio, TV sau panourile publicitare, chiar si decat crearea si intretinerea unui site.

In plus, materialele promotionale ajuta la promovarea brandului pe o perioada indelungata de timp, deoarece durata de viata a materialelor promotionale poate fi indelungata. Spre exemplu, pixuri personalizate, daca li se schimba pasta, pot fi folosite cateva luni bune.

In plus, parerile consumatorilor si clientilor despre o anumita companie se imbunatatesc simtitor dupa ce primesc materiale promotionale, oamenii fiind bucurosi sa primeasca un produs inscriptionat cu numele sau logo-ul unui brand, mai ales daca este util si gratuit.

Mai mult decat atat, actiunea de a oferi materiale promotionale clientilor si potentialilor clienti este considerata de catre numeroase companii o carte de vizita moderna, pe care este inscriptionat un mesaj pe care oamenii il vor asocia brandului.

Materialele promotionale ofera un plus de expunere catre un public larg, deoarece nu numai cei care primesc materialele promotionale se bucura de acestea, ci si cei din familiile lor sau din cercul de prieteni care, daca se arata interesati de detaliile companiei inscriptionate, devin la randul lor clienti fideli.

Nu in ultimul rand, materialele promotionale pot influenta decizia de cumparare a consumatorilor. Cele mai des utilizate materiale promotionale de catre companii sunt pixurile, canile, stick-urile USB, agendele personalizate, tricourile si chiar rucsacurile, oamenii considerandu-le foarte utile.

Materialele promotionale si personalizate sunt adesea utilizate pentru  a face reclama unui business, insa reprezentantii companiilor le folosesc pentru a face cunoscut un produs sau o oferta recent lansate pe piata. Inainte de a oferi materiale promotionale, companiile ar trebui sa stabileasca scopul in care le ofera si apoi tipul de materiale care se potriveste cel mai bine promovarii business-ului lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *