Atelier de Idei

Ai un sot Capricorn? Idei de lux ca sa-l surprinzi de Craciun

Spread the love

Cum sunt nativii nascuti in zodia Capricorn?

Barbatii nascuti sub acest semn pun accent pe cariera lor si investesc timp si energie pentru a-si realiza visele. Iubesc cadourile, iar barbatii trecuti de 30 de ani sunt atrasi de ceasuri si parfumuri de lux. Pot parea uneori prea seriosi, dar este doar imaginea de om profesionist pe care o proiecteaza. In sinea lor, Capricornii sunt prietenosi si deschisi experientelor noi. Ai un sot Capricorn? Daca raspunsul este DA, Borealy ti-a pregatit cateva sugestii de cadouri. Iar daca e nascut pe 24 sau 25 decembrie, poti sa nu te mai gandesti la supriza ca si cand ar fi vorba de cadouri de Mos Craciun ci sa te gandesti ca la un gest special de ziua lui.

ceas-pentru-mire

Cum sunt Capricornii?

Sunt persoane organizate care nu se pierd in amanunte si duc mereu treaba la bun sfarsit, fie ca e vorba despre o chestiune personala sau una profesionala.

Barbatii Capricorn au un puternic simt al prestigiului si din acest motiv apreciaza lucrurile de calitate. Cadoul perfect pentru el este un obiect practic realizat din materiale de exceptie. Verbul care ii defineste cel mai bine este „a folosi” asa ca suprinde-l cu un obiect pe care sa il foloseasca cu placere.

Set portofel Pierre Cardin si Pix Parker

Borealy iti ofera un set extrem de practic, mai ales daca e un Capricorn antreprenor care are de semnat mereu contracte.

Setul cadou cuprinde:

  • Un portofel din piele, purtând emblema brandului Pierre Cardin. Designul monogramei brandului, extrem de modern şi cochet, alături de croiala clasică, discretă, maleabilă şi compartimentarea eficientă a interiorului, recomandă acest portofel drept un must have al bărbatului rafinat. Bacnotele, legitimaţiile, cardurile, abonamentele, cărțile de vizită și actele importante ale posesorului, îşi vor afla locul potrivit în acest admirabil portofel, pe cât de elegant, pe atât de practic. Portofelul Pierre Cardin vă este oferit alături de un pix elegant, susţinut de cureaua din piele, imprimată cu numele producătorului, într-o cutie neagră de cadou.
  • Pix Parker Standard Metal Brush CT, cu corp din alamă acoperit cu lac metalic gri argintiu si negru crom, completat cu grip argintiu sablat şi accesorii placate cu crom (Lungime – 139,5 mm/ Lăţime: 14,1 mm);

În materie de instrumente de scris numele Parker este echivalent al luxului, perfecţiunii şi calităţii. În cadrul unei întâlniri oficiale, de mare importanţă, cu ocazia semnării unor contracte decisive, indiferent de prilej, instrumentele de scris Parker vor lăsa o impresie puternică. Se adresează persoanelor atente la propria imagine, liderilor, celor puternici şi remarcabili. Ştiaţi că Parker este furnizorul exclusiv de stilouri şi cerneală pentru familia regală britanică?

Corpul instrumentului de scris Parker inclus în acest cadou se remarcă prin designul modern şi elegant şi finisajul de înaltă calitate, îmbinând cromatic luciul argintat cu aurul ce învăluie accesoriile sale. Corpul este realizat din alamă, acoperită cu un lac metalic gri argintiu şi completat cu grip argintiu sablat. Menirea sa este să ofere o experienţă desăvârşită a scrisului, urmând să înscrie, la propriu, succesul posesorului său. Nu în ultimul rând, acesta vă este oferit într-o elegantă cutie semnată Parker.

Butoni eleganti in ton cu tinuta sa

Butonii sunt emblema oricarui barbat elegant. Destinati evenimentelor formale, butonii ofera un plus de eleganta unei tinute masculine fara cusur precum costumul. In viata profesionala, Capricornul tau va avea adesea nevoie sa faca o impresie exceptionala si sa se simta stapan pe situatie.

Ofera-i o pereche eleganta de butoni cu care sa se afiseze la petrecerile de sfarsit de an, galele festive si intalnirile de afaceri. Poti alege butonii in functie de costumul sau si ii vei face un cadou cu care nu poti da gres.

Vrei sa-l surprinzi cu adevarat? Alege butonii Borealy Watch

Bărbatul Capricorn care deţine o astfel de pereche de butoni dispune de libertatea de a-i asorta cu mare uşurinţă ţinutelor business, de ocazie sau de ceremonie. Pasiunea pentru instrumentele timpului, personalitatea şi eleganţa purtătorului vor fi puse în valoare prin aceste bijuterii de excepţie.

E greu de descris în cuvinte câtă muncă, răbdare şi măiestrie a implicat manopera acestor butoni de lux, ce relevă în detaliu componentele mecanismului unui ceas. Cu atenţie pentru detalii, migală şi pricepere de ceasornicar, bijutierii ce au făurit acest sofisticat model de butoni au avut grijă să redea, în miniatură, absolut toate componentele mecanismului clasic al unui ceas.

Se vor asorta foarte bine unui ac de cravată, ceasului şi unei catarame de curea în nuanţe de auriu sau argintiu, precum şi costumelor elegante negre, bleu, bej sau maro, purtate alături de cămăşi cu manşete duble.

Povestea lor

Butonii Watch Mechanism Skeleton by Borealy au formă rotundă, diametrul de 1,7 cm şi exterior argintat, angrenajul interior al mecanismului de ceas fiind reprezentat în auriu.

Rolul lor este de a desăvârşi întreaga vestimentaţie a purtătorului, fiind un indiciu preţios al personalităţii, stilului şi rafinamentului acestuia. Iar pentru că domnii nu dispun de o gamă diversificată de accesorii preţioase precum în cazul reprezentantelor sexului frumos, alegerea unei perechi de butoni trebuie să respecte criterii de lux, calitate şi rafinament pe domnului ce îi va pune în valoare.

Bărbatul cu înaltă ţinută va adora eleganţa acestor indispensabile accesorii masculine şi va fi mândru să le includă în ţinutele formale, business sau de ocazie care pretind o minimă etichetă vestimentară. Totul pentru a desăvârşi imaginea unui veritabil gentleman în drumul susţinut spre succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.