Fără categorie

AFP: Data de 7 iulie, dedicată înmormântării lui Michael se leagă de multe evenimente macabre

Spread the love

7_iulie_07Milioane de persoane care au urmarit pe  7 iulie, la televizor şi pe internet ceremonia din Los Angeles,  nu ştiu că ziua de 7 iulie este ziua în care sunt comemorate alte tragedii, relatează AFP.

La 7 iulie 2005 au loc atentatele din reţeaua de transport în comun din Londra, unde sunt ucişi 56 de persoane. Este cel mai sângeros atac comis în capitala britanică de la Al Doilea Război Mondial.

Tot la 7 iulie dar 1865, Mary Surratt devine prima femeie executată de guvernul american prin spânzurare după ce a fost acuzată de complicitate în asasinarea preşedintelui american Abraham Lincoln.

Foarte important! Michael Jackson şi-a datat testamentul 07.07.2002. Coincidenţe sau nu!?

0 gânduri despre „AFP: Data de 7 iulie, dedicată înmormântării lui Michael se leagă de multe evenimente macabre”

  1. da, probabil coincidente. acum tot ce e legat de michael ni se pare surprinzator. dar daca tot vorbim de coincidente, hai sa observam una si mai ciudata – lumea si-a adus aminte ca il iubeste pe michael exact in ziua in care el a murit.

  2. true sau pentru necunoscatori…perfect adevarat…chiar daca am varsta pe care o am, chiar si acum am incercat sa dansez si sa cant ca michael, chiar si atunci cand lumea din jurul meu sau colegii se uitau ca la un ciudat sau se amuzau…azi, tuturor le pare rau…ankussa ai pus punctul pe i..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.