Fără categorie

ADVICE se coloreaza. Se cauta pictori neseriosi dar cu chef SERIOS de pictat!

Spread the love


 

ADVICE s-a c0lorat. Pe controlate! Daca pana acum lucrurile au mers ca un ceas elvetian, de acum inainte vor merge la fel dar cu ceva mai multa culoare. Povestea cu ADVICE nu e atat de veche pe cat mi-ar fi placut mie sa fie dar nici atat de noua. E undeva acolo unde trebuie. Pentru incursiuni in amintiri un link aici! Pentru cei care s-au intors mai am cate ceva de adaugat.

„Trepadusii” dependenti de zona de Marcom de la Advice vor „sange proaspat” ca tot e la moda campania de promovare pentru noul sezon True Blood de la HBO. Care e ideea!? Azi in Kulturhaus, printre discursuri non-serioase, intr-o atmosfera fara nici o legatura cu recrutarea plicticoasa de la alte organizatii studentesti s-a intamplat o ”intamplare”. Cu mic si cu mare, mai vechi sau mai noi in Advice s-a strans ceva lume pentru a convinge studentii curiosi cu ce se mananca timpul NE-LIBER din ADVICE.

Am fost si eu acolo, nu am putut sa plec fara sa rostesc si eu cateva cuvinte in semn de apreciere pentru munca ”Trepadusilor'” si am ajuns sa lipesc pe mediul web 2.0. aceste randuri. Cat despre recrutare am lasat link-uri ca sa vedeti ce „lucrari de arta” se fac la departamentul de creatie featuring IT plus PR, Marketing, HR and stufffff:)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.