Fără categorie

ADN Antreprenor! Ca sa afli diagnosticul business-ului tau de la 15 "doctori"!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Lumea afacerilor este modelata de cei duri, rezistenti si neinfricati, de cei „sanatosi”, sau „nebuni” de buni in nebunia lor, in creativitatea lor. Anii de criza au separat insa antreprenorii reali de cei oportunisti si au evidentiat companiile care au reusit sa se reinventeze si sa se adapteze timpurilor in care traim.

Nu ii vei cunoaste chiar pe toti dar vei avea sansa sa pui un „diagnostic” pe business-ul tau si nu oricum ci cu ajutorul a 15 „doctori”. Ca sa intelegi mai bine, iti las poza de album.

ADN

ADN ANTREPRENOR – Pentru ca astazi tehnologia poate ajuta la scalarea rapida a unei afaceri si poate impune international o idee. Dar, fara busola corecta, companiile sunt mereu in pericol.

Conferinta ADN Antreprenor reuneste atat antreprenori cu afaceri mari, cat si cu afaceri mai mici, oameni cu viziune si experienta sau la inceput de drum, intr-o dezbatere despre provocarile si oportunitatile antreprenoriatului in Romania.

➡ De ce ai nevoie sa mergi cu business-ul tau „la doctor”?

Pentru ca asa cum un pacient se simte bine si ajunge la medic in faza terminala cand nimic nu mai e de facut, tot asa, si business-ul tau poate aparent sa functioneze fara probleme dar, daca il vei lasa analizat de specialisti poti avea surpriza sa descoperi ca pe viitor sa nu mai fie atat de fezabil si atunci trebuie sa fii pregatit, sa iei acele masuri preventive ca sa nu ajungi la FALIMENT si disparitie, pentru ca in spatele unui business e un om si asa cum oamenii sunt efemeri si afacerile gandite gresit pot fi la fel de efemere, depinde doar de tine daca vrei ca afacerea ta sa aiba o viata de libelula sau de elefant.

➡ Care sunt pacientii?

Evenimentul se adreseaza oamenilor de afaceri, antreprenorilor cu experienta sau la inceput de drum si tuturor celor care vor sa invete cum se transforma un obstacol  intr-o oportunitate.

➡ TEME cheie ale intalnirii

➡  Radu Timis, Presedinte, Cris Tim – “Antreprenoriat de cursa lunga”

➡  Mihai Panfil, Owner, Origo – “Pasiunea din spatele fenomenului Origo” 

 ➡   Dan Lazarescu, Owner, Canah International – “Cum stii cand e timpul sa vinzi?”

➡   Cristian Constantinescu, CEO, Noriel – “Cum arata compania antreprenoriala a viitorului?”

➡   Andrei Popéa, General Manager, FIVE’S International – “Cum cresti un business in industria evenimentelor”

➡   Oana Bulexa, Managing Director, MSLGROUP The Practice – “Cele mai frecvente 10 greseli de comunicare facute de antreprenori si cum pot fi evitate?”

DACA ai prins curaj si ai inceput sa intelegi te invit sa apesi butonul SUBSCRIBE

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.