Atelier de Idei

ADEVARUL despre ELODIA! O manipulare grosolană pentru prostimea poporului. Cititi adevarul aici!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Dragos Stanca ne împărtăşeşte pe blogul personal o teorie care e mai mult decât veridică. Citiţi şi gândiţi ce înseamnă manipularea…

Pe sora suedeza a Elodiei o cheama Marika, si show-ul tv „Adevarul despre Marika” (poreclit „alternate reality game”) difuzat de… televiziunea publica (!) suedeza, SVT, a rupt audientele. Si, in plus, a mai luat si un premiu Emmy, pentru “Best Interactive TV service”. Tare asta cu „service”, nu?:)

Ok, si? Care e stirea?

Stirea e o poveste aflata zilele acestea de la un creativ de top din Romania, care mi-a povestit un concept – pe care l-as cataloga aproape (am zis aproape!) genial. Este vorba de o idee de lansare pentru un nou tabloid.

Proiectul suna cam asa: Dan Diaconescu urma sa faca o serie de emisiuni in care lovea in dreapta si in stanga, de la mafia petrolului la lumea interlopa, pana la masonerie. Urmand, ca ulterior, sa fie rapit spectaculos si sa dispara vreo doua luni.

In acest timp, logic, OTV facea super show, tabloidul urma sa se lanseze si, surpriza, sa fie primul si singurul care, alaturi de OTV urma sa ia legatura cu rapitul Danut. Inregistrari video cu cagulati, zvonuri ca ar fi fost executat, tot tacamul. Sky is the limit!” CITESTE AICI ARTICOLUL COMPLET

Filmul din Suedia aici

0 gânduri despre „ADEVARUL despre ELODIA! O manipulare grosolană pentru prostimea poporului. Cititi adevarul aici!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *