Fără categorie

ADELINA RUSU – primul designer vestimentar din România care își lansează colecția printr-un videoclip dedicat alături de GOLAN

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Si, s-a intamplat.  Colecția ,,Nice to meet you” a Adelinei Rusu, brand de ready-couture, lansat în noiembrie 2015 în Duba, la Arab Fashion Week s-a lansat si in Romania. Cea mai nouă colecție s-a lansat prin colaborarea inedită și autentică cu cei din trupa GOLAN, cei care au compus și au produs o piesă muzicală și un videoclip dedicate colecției.

adelina-rusu

,,Nice to Meet You” este o colecție creată pe principiul de autoportret

Fiecare piesă din colecție are un nume și o poveste inspirată din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și prin videoclip și o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

Brandul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea avea un control deplin al calității și designului, fiecare articol de îmbrăcăminte este realizat  ,,in-house”, de la schiță până la produsul final, cu o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte, semnate ADELINA RUSU, dovedesc mare respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele de lux atemporal, rafinament și perfecțiune.

Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor de business care stau la baza brand-ului.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.