Fără categorie

Acel moment cand vrei sa ai o coasa motorizata mai buna

Spread the love

Probabil cunoasteti cu totii acel „#” – #momentulala, folosit ca sa evidentiezi lucruri fabuloase, senzationale, interesante, captivante, haioase, moralizatoare si asa mai departe.

makita-rbc413u-motocoasa-in-2t-27307 ruris-dac-210-fir-si-cutit-motocoasa-de-umar-27167

De data asta insa nu-l folosesc ca sa ma binedispun. Am vazut recent filmul GOOSEbumps si mi-a lasat un gust amar. Nu e o drama de razboi, o poveste de dragoste tragica, un thriller cu mesaj, un horror extrem de horror, un film bazat pe fapte reale, e un film. Dar ideea lui m-a vrajit, mai corect m-a pus pe ganduri.

Cum ar fi sa scriu atat de intens incat sa prinda cineva viata? De fapt, sa apara langa mine pentru ca traieste ? Sa pot sa-i spun tot ce i-am spus in scris pe skype, pe mail, pe facebook in ultimele luni? Sa o strang in brate macar 5 minute? Sa-i spun ca am visat-o in ultimele luni de doua ori si cand ma trezesc dupa ce o visez ma doare ca m-am trezit, pentru ca       n-am mai vazut-o de un an si imi e atat de dor sa o vad. DOAR sa o vad, atat!

Sa spun ca vreau sa fiu acolo, la Satic si ea sa ma priveasca in timp ce eu cosesc cu o Motocoasa de pe tehnicbazar.ro toata iarba si otava, si o faca capite de fan…

Cat de intens sa scriu ca ceea ce gandesc sa devina real? Ce cuvinte sa folosesc? Sa scriu – Te rog, hai sa ne vedem cand mai ajungi in tara. Nu mai vii de sarbatori? Te duci in Africa sau in Europa? Sau, daca vin eu , vrei sa te vezi cu mine, ai vrea sa rapesti 5 minute din timpul tau ?

Cum sa folosesc cuvintele? Cand din cuvintele pe care vreau sa le rostesc a ramas doar o umbra iar cele pe care NU mai vreau sa le rostesc a ramas doar conturul precum fierul inrosit in foc ? E tarziu, las gandurile sa leneveasca. Sa vad desenul meu cum zambeste asa cum zambea odata pentru mine cand isi ascundea buzele in spatele unor cirese de mai, cand ma determina sa vreau mai mult de la mine:-??

Dar realitate e realitate si tot ce am sunt urmele de amintiri…Trebuie sa cosesc toata iarba! Poate ca doar asa gandurile mele vor deveni reale, poate…

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.