Atelier de Idei, Idei cu emotii

Acel moment cand 7 stampile transforma emotii, deseneaza amintiri, spun idei

Spread the love

O să încep cu începutul. Sunt Managing Partner în cadrul agenției de SEO – H2RO Genuine Communication Agency.Dincolo de site și de pagina de Facebook am fost nevoit să-mi fac și ștampilă. Și, recunosc, m-am bucurat enorm când am văzut clientul Colop în SuperBlog. Iar ștampila mea arată așa și e atât de diferită față de alte ștampile.

De ce spun că ștampila mea e diferită de alte ștampile? Pentru că am ales serviciul printer pentru personalizare. Și dacă tot am ștampilă de aproape o lună, mi-am imaginat cum ar fi fost să am ștampilă de la începutul anului, iar aventura care mi-a trecut prin cap e de-a dreptul mind blowing.

➡ IANUARIE 2017 – Ștampila pentru premiat Whiskey

Începutul de an m-a găsit expert în degustat whiskey. Și atunci m-am gândit, cum ar fi să am o ștampilă ca să pun pe pahar sau pe o sticlă de whiskey, iar sticla cu cele mai multe ștampile merită să aibă un preț de lux, pentru că ștampila i-ar da valoare. Mă gândesc la o ștampilă termică, în relief, care să lase urme în cea mai dură sticlă.

De exemplu, eu aș ștampila într-un mod ingenios o sticlă de Jameson. De ce imi place acest whiskey ? Simplu! – E triplu distilat, cu o aromă fină de nucă pisată atunci când alegi un JAMESON maturat timp de 5-7 ani în butoaie bourbon sau cu un gust fin de cireșe amare dacă alegi un JAMESON maturat timp de 5-7 ani în butoaie cherry.

➡ FEBRUARIE 2017 – Ștampila utilă când vrei motive să…bei

Am fost invitat de Alexandrion să descopăr cum se transformă banalele cereale, sub presiunea Timpului în licori bahice cu aroma de excelență. Ca blogger de food și travel, am avut șansa să vizitez zona de îmbuteliere, de prelucrare, de rafinare, de distilare, de filtrare, practic m-am simțit pe viu ca la emisiunile de tipul HOW it’s Made de la Discovery. Am avut șansa să asist pe viu la livrarea unor loturi întregi de Alexandrion, Brâncoveanu XO, sau alte sortimente de băuturi.

De precizat că tot ce-am văzut este rezultatul unor investiții de peste 20 de milioane de euro în ultimii ani. Și aici, dacă aș fi angajat permanent, aș folosi o ștampilă care să adauge un plus de knowledge la fiecare sticlă de alcool. O ștampilă care să ștanțeze fiecare cutie cu mesajul – Această licoare se recomandă în momente de răceală, stres, onomastică 🙂

➡ APRILIE 2017 – Ștampila cu magnet pentru karaoke

Acel moment când o ștampilă m-a ajutat să fac karaoke în Italia. Deja sunt melancolic când îmi aduc aminte – Roma, plaja Ostia, Vatican, Coloseum, Pantheon,  Piața NaVONA, Campo di Fiore, Villa Borguesa, biciclete în Italia și multe alte surprize.

Cum m-a ajutat? Simplu. Am folosit o ștampilă COLOP cu magnet și proprietăți acustice și am ștampilat un microfon defect pe care l-am folosit pentru karaoke 🙂 Cam așa arată ștampila pentru muzică. E galbenă sau albastră, după caz.

➡ IUNIE 2017 – Ștampila pentru buchetul vinului

Ștampila pentru vinuri. O ștampilă pe care o lași în pahar și îți transformă vinul alb în vin rose dacă o lași un minut, și aceeași ștampilă, dacă o lași trei minute, transformă vinul alb în vin roșu. Așa arată ștampila de vinuri.

Cel mai mult mi-a plăcut Muscat Ottonel ștampilat. Avea tente de auriu spălat în băi de argint, molatic ca și așezare în pahar, buchet dens, consistență precum uleiul de fructe, ideal pentru a fi servit cu fructe de mare, scoici sau caracatiță.

Partea interesantă tocmai acum vine. Vinul ștampilat a fost atât de bun încât, pentru prima oară în existența mea ca blogger am mâncat scoici, creveti și caracatiță. Mâncam și nu-mi venea să cred nici mie :) Dar s-a întâmplat! Să fi fost vinul de vină, ambianța, anturajul, atmosfera sau ștampila???

➡ IULIE 2015 – Ștampila care citește discuri de vinil

Chiar așa, tu când ai scris o scrisoare ultima oară? Dar o piesă pe vinil, când ai ascultat? Am ajuns să îmi pun aceste întrebări și să vă pun aceste întrebări după o experiență cu iz de praf și parfum uscat de amintiri. Sunt mulți care poate încă mai au discuri de vinil pe acasă dar nu le mai pot asculta din cauză că nu mai au echipamentul necesar.

Această ștampilă ascuțită cu formă de frunză se așează pe orice disc de vinil și…piesele încep să curgă singure.

De unde să încep, cu ce să încep, pentru că sunt prea multe emoții fără cuvinte când ascult cu ajutorul ștampilei trupe pe vinil precum Queen, Guns N’ Roses sau Metallica. Nu poți descrie amintirile atunci când iți aduci aminte de ele nu în cuvinte, nici în culori, nici măcar în sunete, dar le simți și le retrăiești așa cum simți bătăile inimii, așa cum simți murmurul sângelui care circulă prin artere și vene.

➡ SEPTEMBRIE 2017 – Ștampila Bec cu LED

Am fost la Prundu alături de Enel România. Aici autoritățile au organizat o campanie de schimbare a becurilor clasice din gospodării cu becuri economice a căror putere variază între 840 și 1280 lumeni dar care consumă sub 30 de Watti. Și, dacă tot a fost vorba de energie, eu am prezentat o ștampilă universală tip BEC cu LED care se poate folosi în loc de orice bec și care luminează și îți dă și mesaje personalizate. Pozele la ștampilă se încarcă prin tehnologie Bluetooth sau wireless. Așa arată ștampila Bec.

➡ OCTOMBRIE 2017- Ștampila Coffee Instant

Dragi amatori de cafea tare și aromată, cu ciocolată sau cu lapte, cu gust de cocos sau caramel, am o veste pentru voi. Cum intrați în AFI, în zona din apropiere de IMAX, o să vă loviți de un Starbucks care servește, pentru prima oară în istoria sa mondială o ștampilă Coffee Instant. O sa fiți învăluiți de parfum și culoare și, atunci când vă grăbiti cu adevărat nu mai aveți nevoie de un coffee TO GO.

Se poate solicita o ștampilă. Aceasta se ștampilează pe mână, pe încheietură sau în podul palmei, se miroase și gata– efectul e instant. Ca și când savurezi cel ma fin expresso. Ca să fie ușor de remarcat pe raft, ștampila a fost marcată corespunzător cu un ceas.

Până data viitoare, mă întorc la ale mele și…povestim!

Disclaimer: Acest text este creativ și original 100%. Orice asemănare cu realitatea nu e deloc întâmplătoare. Daca aveți reacții adverse după lecturarea acestor rânduri, poftă de scris, chef să îți faci blog, dorința de competiție, accesați pagina SuperBlog pentru detalii și terapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.