Fără categorie

A venit vara. E timpul sa-ti amenajezi terasa cu Sterwins

Spread the love

A venit vara. E timpul sa iesi la terasa, sa scoti umbrela de exterior si sa te apuci sa_ti reamenajezi spatiul verde din proximitate. Nu stiu cum iti transformai pana acum gazonul ciufulit in ceva mult mai practic, dar stiu cum o sa procedezi de acum incolo. O sa te ajut sa descoperi Sterwins 360 si dupa ce o sa_l cunosti, te vei intreba doar atat – „De ce n_am aflat de el de anul trecut?”

 FB_IMG_1465039480428

Sterwins 360 este un model versatil si usor de depozitat. Cu o serie de componente telescopice, jucaria se transforma dintr_un aparent „aspirator compact” intr_o masinarie inteligenta de tuns iarba. Sacul, manerul si celelalte elemente detasabile te ajuta sa o montezi si sa o demontezi cat ai zice – Sterwins.

FB_IMG_1465039464610

Poti sa tunzi linistit zeci de metri patrati pentru ca sacul se va umple greu datorita volumului generos. Rotita din fata te va ajuta sa te misti cu eleganta prin iarba ciufulita si dupa cateva minute o sa_ti dai seama ca treaba ta e gata.

FB_IMG_1465039455444

Nu_ti mai ramane de facut decat gratarul si sa_ti suni prietenii. Cu Sterwins, tunsul ierbii va fi o joaca de copii. Vrei si tu jucaria asta? Nimic mai simplu. Treci pe la Leroy Merlin. Sigur vei gasi un model care te asteapta si pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *