Fără categorie

A trecut Black Friday, dar vine Craciunul iar televizoarele raman in continuare foarte ieftine

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Din promotie in promotie, televizoarele ne bucura nu doar cu tehnologie tot mai avansata, ci si cu preturi tot mai mici! Pana si aparitiile din 2016 sunt astazi la preturi accesibile in magazine. De Black Friday, toate magazinele online si offline s-au laudat cu mini-preturi la mega-televizoare. Acum, la inceput de decembrie, surpriza: promotiile nu ne mai parasesc.

15356001_989376704501582_302853262_n

Preturile la televizoare raman foarte mici si cu siguranta nimic nu se va schimba in rau nici in lunile viitoare. Din contra, modelele noi vor fi considerate si ele „vechi”, deci demne de noi discounturi, pentru a face loc in prim-plan colectiilor noi. Este ca in fashion, aici s-a ajuns, atat de alerta este schimbarea in domeniu. Multe hipermarketuri au adesea produse ce pot fi considerate deja outlet: nu mai sunt disponibile in magazinele online de top, ci isi consuma ultimele stocuri in offline.

Evident, toata aceasta situatie nu poate decat sa ne bucure. Oricat de mari ar fi pretentiile tale atunci cand doresti sa iti cumperi un televizor LED nou, cu siguranta te vei incadra intr-un buget nesperat de mic. Sigur ca exista si zona de lux, caci cine chiar se ambitioneaza sa cheltuiasca sume enorme, trebuie sa aiba ceva modele cu prestigiu. In viitor, nu este exlus ca producatorii de TV-uri sa lanseze si modele serie limitata gen gold edition si alte asemenea concepte de marketing, exact ca in cazul smartphone-urilor. Sau posibil deja sa existe astfel de articole, nu m-as mira deloc.

Cert este ca daca ai 1000 de lei, deja iti cumperi un televizor super. Daca poti sa cheltuiesti 2000 de lei, vorbim deja de modele extrem de cool, chiar si cu ecran curbat si alte asemenea caracteristici grozave. Ceea ce ne impresioneaza puternic azi, in scurt timp va fi standard in lumea televizoarelor. Tocmai din acest motiv, preturile sunt atat de prietenoase cu noi, utilizatorii.

Ajuta si ritmul de schimbare al produselor: cu cat fiecare dintre noi isi schimba mai des televizorul (dorind un model mai nou), cu atat cresc volumele generate in piata, si, implicit, scad preturile / bucata produsa si vanduta. Dovada in acest sens este si numarul in crestere de televizoare second-hand prezente la vanzare pe website-urile de anunturi (acesti utilizatori „scapa” de modelele vechi pentru a face loc celor mai noi achizitii).

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.