Fără categorie

A inceput scoala asa ca meriti un concurs cu bilete la film – SICARIO!

Spread the love

11999003_1494268127559472_3324079565612680871_n

Cele 3 invitatii duble valabile dupa data de 22.09.2015 in  Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti la filmul SICARIO ajung la Mihaela Costache, Ene Sofia si Marius Dumitrache. Felicitari castigatorilor! Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com nr vostru de telefon ca sa va spun cum sa intrati in posesia premiilor.

In Mexic, Sicario inseamna asasin platit. La granita cu Statele Unite, traficantii de droguri si autoritatile sunt prinsi intr-un razboi dur, fara reguli. Pentru a avea o sansa de izbanda, agentii federali trebuie sa joace dur, sa ia masuri extreme si sa incalce legea. Asasinul platit poate fi arma perfecta. Uneori, sangele este singura moneda care conteaza cu adevarat.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la thrillerul Sicario: Asasinul.

Acest actor premiat cu Oscar pentru rolul din Traffic, cunoscut si pentru performantele din filme ca Snatch, 21 grams, The Usual Suspects or Sin City, joaca rolul personajului misterios Alejandro in thrillerul Sicario: Asasinul. Care este numele lui:

1.       Josh Brolin

2.       Benicio del Toro

3.       Javier Bardem

Din 18 septembrie, afla cine este omul care apasa pe tragaci in Sicario: Asasinul, un thriller intens cu Emily Blunt, Benicio del Toro si Josh Brolin, de la Denis Villeneuve, regizorul Prisoners, Enemy si Incendies.

Sicario: Asasinul, un film in care tensiunea si suspansul iti vor taia respiratia. Din 18 septembrie, mergi la cinema pentru o experienta unica. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

0 gânduri despre „A inceput scoala asa ca meriti un concurs cu bilete la film – SICARIO!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.