Atelier de Idei

9 Tips-uri ca sa stii mai multe despre Rock the City!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Si daca tot am inceput intr-un spirit liric inca din titlu, vom continua putin mai serios si va invit sa cititi cam tot ce trebuie sa stiti daca vreti sa va bucurati fara regrete de Rock the City!

  1. Accesul in zona

Accesul in perimetrul zonei de concert se va face intre Bulevardul Natiunile Unite si Bulevardul Libertatii ( zona Parc Izvor). Vineri, 1 iulie, accesul se va face incepand cu orele 16.00, iar in zilele de sambata si duminica, accesul se va face la orele 15.00.

  1. Cum poti intra la Rock the City

Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

  1. Mijloace de transport recomandate

Se recomanda de catre organizatori utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, pentru a se evita aglomeratia din zona din cauza restrictiilor de trafic. In plus daca ajungi acolo cu metroul nu trebuie sa iti mai faci griji unde sa parchezi masina sau bicicleta. Articolul complet pe national-magazin.ro

0 gânduri despre „9 Tips-uri ca sa stii mai multe despre Rock the City!”

  1. Tip produs – – …Teren pentru investitie imobiliara suprafata 5600mp orientare si priveliste deosebita imprejmuit cu gard placi beton.Terenul prezinta inclinatie usoara ideal pentru constructie ansamblu vile.Accesul face pe drum asfaltat frontul stradal este se…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *