Atelier de Idei

80 de copii au fost ajutati de Veranda Mall sa isi continue studiile

Spread the love

Veranda Mall alături de partenerii săi Carrefour, Smarties și Napolact au organizat cea de-a patra ediție a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment de strângere de fonduri pentru aproximativ 80 de copii și adolescenți care studiază în sectorul 2 din București și care sunt susținuți de Fundația Inocenți. Fundația își desfășoară activitatea în comunitatea din care fac parte tinerii din București și a fost fondată cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor aflați în dificultate.

În urma evenimentului și în spiritul Crăciunului, bloggeri și vedete locale s-au alăturat cauzei nobile într-o atmosferă de sărbătoare, prilej cu care au decorat turtă dulce și oferit vin fiert în schimbul donațiilor. Într-o atmosferă veselă, donatorii au ajutat astfel tinerii aflați în dificultate, care riscau să renunțe la studii din cauza lipsei resurselor.

Cei care au făcut o faptă bună prin donațiile lor în cadrul evenimentului caritabil, au susținut Fundația Inocenți să își continue proiectele de incluziune socială și susținere a educației pentru categorii de tineri și copii aflați în dificultate. De asemenea, efortul partenerilor Veranda Mall a constant nu doar în donații ci și produse care au fost folosite de vedete și bloggeri locali, care s-au transformat pentru câteva ore în spiridușii Moșului.

„Efortul tuturor ne-a adus o bucurie nespusă deoarece am putut să ne implicam activ în viața comunității și să îi susținem pe acești tineri să își continue studiile. Le mulțumim prietenilor, partenerilor care ne-au fost alături, vedetelor și influencer-ilor care au fost, de asemenea, alături de noi să susținem acest eveniment și să strângem fondurile necesare. În promovarea evenimentului, ne-am folosit de rețelele sociale astfel încât să ajungem la cât mai mulți oameni care să facă o faptă bună” a declarat Maria Crăciun, Centre Manager, Veranda Mall.

În această perioadă, sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă, cadourile cochete, surprizele, parfumurile, articolele fashion și de beauty, echipamentele sportive pentru iarnă și cărțile sunt la mare căutare acestea fiind disponibile în Veranda Mall, locul unde micile bucurii fac Crăciunul mai frumos. Destinația de shopping preferată din sectorul 2 este decorată de sărbătoare și pune, de asemenea, la dispoziția clienților un patinoar în aer liber și alte evenimente pentru toate categoriile de public.

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.