Sursă gif: nbcphiladelphia.com
Știu că e un subiect ușor tabu să vorbești de supraviețuire și calamități atunci când totul pare atât de roz. Dar după dezastrul lăsat de Irma pe coastele de est ale continentului American mi-am regândit mindset-ul de supraviețuire.
Rucsacul meu de toate zilele, rucsacul meu casual arată așa…
Și mi-am dat seama că acest accesoriu nu are cum să mă protejeze de posibilele viitoare calamități. Așa că am luat măsuri și mi-am comandat un rucsac. Nu am să vă arăt exact rucsacul pe care l-am comandat pentru că este ascuns într-un loc extrem de sensibil din cadrul locuinței, dar pot să vă arăt un model asemănător, ca să vă faceți o idee și apoi o să vă explic ce ar trebui să conțină un rucsac pentru supraviețuire precum este al meu și de ce.
➡ De ce să spui și tu DA – unui rucsac de supraviețuire
Un rucsac de supraviețuire trebuie să fie destul de compact ca să poți să introduci în el tot ce ai nevoie, dar suficient de mare ca să poți să ții la loc sigur o geanta de bani sau un ➡ (1.) portofel. E esențial să ai la tine sume de bani lichizi pentru orice situație, în contextul în care în cazul unei calamități ar cădea rețelele electrice pentru plăți digitalizate.
Un rucsac de supraviețuire are nevoie în primul rând de un ➡ (2.) sac ușor de dormit. Nu știi unde ajungi sau ce se va întâmpla cu tine, așa că un sac de dormit o să te ajute să-ți păstrezi temperatura corporală în limita de supraviețuire.
Știu, o să spuneți că un astfel de element sau accesoriu este destul de voluminos, dar cu ajutorul unei pompe de compresie se poate micșora la o dimensiune de redusă prin vidare extremă. Practic poți să videzi un sac de dormit încât să-l transformi într-o minge de polo, cel mult.
Pe lângă sac mi-am pus un ➡ (3.) termos special pentru apă dintr-un material ultra rezistent. În plus are un dop special care poate filtra apa de impurități și alte toxine.
Ai nevoie de ➡ (4.) chibrit, brichete, orice aprinzător care te poate ajuta să faci focul. Eu mi-am umplut rucsacul de supraviețuire cu 7 brichete și o duzină de cutii de chibrit.
În plus ai nevoie de cel puțin ➡ (5.) două ceasuri mecanice pe tehnologie quartz și ➡ (6.) un stick USB cu LED-uri și laser care se alimentează solar. Cu ajutorul acestui stick poți să luminezi noaptea, iar cu raza laser poți să atragi atenția asupra ta atunci când vrei să fii reperat. Pot să vă las ca mostră ceasurile mele și stick-ul, poate vă inspiră designul.
Pe lângă termos, recomand și o cană metalică pentru încălzit apa pentru ceai sau alte soluții dezinfectante. Trebuie să fie metalică, eventual din cupru, ca să aibă o calibrare calorică mult mai bună. Eu mi-am pus în rucsac asta. Seamănă cu un ➡ (7.) ibric de cafea pentru nisip. L-am achiziționat de la un atelier meșteșugăresc.
Să nu uităm de un alt element esențial pentru supraviețuire. Fără acest element toate cele de mai sus nici n-ar putea fi folosite. De ce? Pentru că înainte de orice ai nevoie de…aer. Prin urmare, e necesar să ai o ➡ (8.) mască anti praf și care să protejeze împotriva gazelor toxice.
Sper că rucsacul meu să vă inspire, să vă ajute și să nu fie nevoie să-l folosiți prea curând!
Disclaimer: Acest text este creativ și original 100%. Orice asemănare cu realitatea nu e deloc întâmplătoare. Daca aveți reacții adverse după lecturarea acestor rânduri, poftă de scris, chef să îți faci blog, dorința de competiție, accesați pagina SuperBlog pentru detalii și terapie.