interviu
Social

8 intrebari de adresat unui intervievator

Spread the love

Desi unele interviuri se pot simti mai degraba ca interogatorii, nu ar trebui. Daca aveti nevoie de ajutor pentru a intelege ce intrebari unice ale interviului sa le adresati unui angajator sau ce intrebari sa le adresati la sfarsitul unui interviu, consultati cheia 8 intrebari pe care sa le adresati unui intervievator mai jos.

Fiti fermi in raspunsuri si aratati ca stiti exact ce meritati atunci cand sunteti intrebat de salariu net. Detaliati pe tot parcursul interviului aptitudinile dvs. care se afla atat in CV cat si in scrisoarea de intentie.

1:Cum arata responsabilitatile de zi cu zi?

Cum ne petrecem zilele este, desigur, cum ne petrecem viata. Succesul si fericirea intr-o slujba se rezuma la multumirea cu aspectul cotidian.

2: Care sunt valorile companiei? Ce caracteristici cautati angajatilor pentru a reprezenta acele valori?

Sapa adanc pentru a obtine mai multe informatii despre cultura companiei. Veti obtine informatii despre ceea ce este cel mai important pentru companie in ansamblu si despre ceea ce pretuieste la persoanele care lucreaza acolo.

3:Care este partea ta preferata despre lucrul la companie?

Este important sa cunoasteti opiniile intervievatorului dvs. despre lucrul acolo. Daca entuziasmul curge usor, acesta este un semn minunat. In caz contrar, merita mentionat si acest lucru.

4:Cum arata succesul in aceasta pozitie si cum il masurati?

Este crucial sa intelegem profund modul in care o companie masoara succesul. Care sunt indicatorii cheie de performanta (KPIs) pentru rol? Cat si cat de des sunt masurate?

5:Exista oportunitati de dezvoltare profesionala? Daca da, cum arata acestea?

Cand puneti aceasta intrebare, cautati sa stabiliti daca exista oportunitati de crestere si daca compania are un program de invatare si dezvoltare. Stagnarea este un steag rosu mare, asa ca fii atent!

6:Cu cine voi colabora cel mai strans?

Aceasta intrebare va va ajuta sa cunoasteti mai bine dinamica cine vor fi colaboratorii dvs. Este important sa evaluati cat de multifunctional este rolul.

7:Care considerati ca este cel mai provocator aspect al acestui loc de munca?

Cunoasterea binelui este la fel de importanta ca si cunoasterea greului. Vrei sa intelegi amploarea problemelor cu care vei avea de-a face.

8: Exista ceva in trecutul sau CV-ul meu care te face sa te intrebi daca sunt potrivit pentru acest rol?

Aceasta intrebare arata ca sunteti foarte vechi in acest loc de munca si va angajati sa va intelegeti potentialii ca candidat. In plus, va va oferi, de asemenea, o oportunitate de a raspunde oricaror preocupari potentiale. In cele din urma, aceasta intrebare este cel mai bine de pus la sfarsitul interviului pentru a evalua locul in care ati putea fi in cadrul procesului de lucru.

Folosind aceste intrebari unice ale interviului pentru a le adresa angajatorilor, veti avea posibilitatea sa participati la concurenta. Asigurati-va ca incorporati intrebarile interviului de mai sus pe tot parcursul conversatiei pentru a va asigura succesul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *