Fără categorie

7 motive să nu ratezi DreamHack la CLUJ

Spread the love

Programul DreamHack Cluj (29 octombrie – 1 noiembrie 2015) capătă contur și va include, atât turnee de sporturi electronice cu premii de sute de mii de euro, cât și competiții dedicate jucătorilor români. Fanii sporturilor electronice vor avea ocazia să se întâlnească cu vedete internaționale și naționale, dar și să-și demonstreze propriile abilități în cadrul competițiilor organizate de PGL.

laptop_asus_g551jm-cn061d_intel_core_i7-4710hq_15.6_ledlaptop_asus_g551jm-cn061d_intel_core_i7-4710hq_15.6_ledlaptop_asus_g551jm-cn061d_intel_core_i7-4710hq_15.6_led

Nu ai inca un laptop performant de gaming ca sa te antrenezi? Iti recomand eu un loc unde gasesti cele mai bune laptop-uri de gaming la preturi fara concurenta. De exemplu, poți să-ți cumperi un ASUS ROG pe 15,6 inci I7 pe 8 nuclee reale la doar 4600 de lei fata de 5100 iar monstrul are suficienți rami și o placa video incat sa te provoace la orice frame. Poti sa joci FARcry 4 si Assassin Creed V fara nicio problema. Dar sa-ti prezint cele 7 motive ca sa intelegi mai bine de ce ai nevoie de un laptop de gaming?

1. PGL CS:GO Championship Series

PGL CS:GO Championship Series va aduna într-un singur campionat cele mai bune echipe din lume. Doar patru vor ajunge să lupte pentru titlul de campioni. Turneul oferă premii de sute de mii de dolari.

2. PGL Spring Legends of the Rift

PGL Spring Legends of the Rift 2015 va reuni la DreamHack Cluj 2015 cele mai bune echipe de League of Legends din România.

3. Cupa Școlilor la Minecraft

4. Cupa Liceelor la League of Legends

5. Cupa Facultăților la Hearthstone

PGL organizează turnee pentru elevi, liceeni și studenți cu finalele la DreamHack Cluj 2015. În Cupa Școlilor la Minecraft se pot înscrie elevi din clasele I-VIII. Practic, avantajul jocului MineCraft este ca te poti juca si pe un laptop fara prea multe cerinte precum acesta.

6. PGL Streaming Area

În cadrul PGL Streaming Area, cei mai apreciați YouTube vloggers din România vor face livestream și vor juca meciuri 1v1 cu vizitatorii evenimentului.

7. Concursul Cosplay Legends

PGL Cosplay Open, convenția cu cele mai mari premii din România, va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Sălii Polivalente, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2015.

Jocuri, workshopuri, dezbateri și distracție… acestea și multe alte surprize îi așteaptă pe artiștii costumați la PGL Cosplay Open, plus competiția în care se pot înscrie și care le va oferi premii în valoare totală de 8.000 de dolari. Pe parcursul concursului, membrii juriului vor acorda participanților puncte în funcție de calitatea costumelor. În urma preselecțiilor, 10 cosplayeri se vor califica în marea finală, unde își vor pune în scenă reprezentațiile.

0 gânduri despre „7 motive să nu ratezi DreamHack la CLUJ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.