Fără categorie

7 idei care sa te inspire sa alegi si tu NOTE7

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

02_Galaxy Note7_gold

Samsung Electronics România a prezentat recent la techHub Galaxy Note7, telefon cu design dual edge simetric acoperit cu sticlă Corning® Gorilla® Glass 5 și certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, atat pentru device cat si pentru sPen.

20160809_120657

Despre telefon si nu numai in randurile urmatoare…

20160809_132937

➡ Securitate ca-n filmele cu James Bond – Scanare retina utilizator

Samsung Galaxy Note7 aduce utilizatorilor cel mai ridicat nivel de securitate, prin scanarea irisului, a amprentei și prin utilizarea platformei de securitate Samsung Knox.

➡ NOTE7 – Pregătit pentru business

Samsung Galaxy Note7 este telefonul care îmbină productivitatea și divertismentul, datorită ecranului mare de 5,7 inci Quad HD Dual edge Super AMOLED și funcțiilor ce permit atât rezolvarea task-urilor zilnice, de la e-mailuri la prezentări noi, păstrând permanent informațiile în siguranță.

Smartphone-ul oferă mai multe moduri de securizare, în funcție de preferința fiecărui utilizator.

Prin intermediul Secure Folder, se adaugă un nou nivel de securitate datelor sensibile, astfel încât informațiile sunt întotdeauna protejate de intervenția unor terți, acestea neputând fi accesate fără acordul utilizatorului telefonului.

„Samsung continuă să dezvolte segmentul phableturilor, iar Galaxy Note7 consolidează poziția noastră de lider pe întreaga piață a telefoanelor. Galaxy Note7 este dispozitivul perfect pentru cei care vor să obțină mai mult în fiecare zi, în viața de zi cu zi, dar și în business”, spune Cristian Cojocaru, head of Telecom Division in cadrul Samsung Electronics România.

20160809_130924
➡ Creativitate fără margini

Galaxy Note7 vine cu un S Pen îmbunătățit ce aduce experiența reală a utilizării unui pix, prin cele 4.096 de puncte de presiune și cu ajutorul vârfului de doar 0,7 mm.

Utilizatorii pot să îşi noteze ideile oriunde s-ar afla şi oricând, cu ajutorul funcției Screen off memo, ce permite păstrarea notițelor pe ecranul Always On.

Cu noul S Pen se pot crea și distribui GIF-uri cu ajutorul funcției Smart Select, disponibilă în meniul Air Command.

Mai mult, cu noul S Pen pot fi traduse cuvinte prin funcția Translate și pot fi mărite secțiuni de imagine și texte prin funcția Magnify.

S Pen-ul disponibil pe Galaxy Note7 este rezistent la apă, certificat IP68, chiar dacă a fost introdus ud în locașul telefonului.

Recunosc ca l-am testat pentru cateva minute si simti versatilitatea unei pensule, a unui creion, carioca, marker sau chiat stilou. Simti efectiv senzatia ca atunci cand erai copil si mazgaleai cu pixul pe hartie.

20160809_142741

➡ Posibilități extinse de divertisment

Galaxy Note7 are opțiuni de streaming video HDR, imaginile redate fiind asemănătoare cu cele din cinema datorită culorilor mai vii și a profunzimii negrului.

De asemenea, Galaxy Note7 vine cu un Game Pack, disponibil prin Google Play, ce include cele mai apreciate jocuri video, precum și noi beneficii pentru utilizatori. Camera foto oferă acum opțiunea Wide Selfie ce permite realizarea selfie-urilor în care încape tot grupul de prieteni.

Samsung Galaxy Note7 împreună cu noul Gear VR aduc experiența unică şi captivantă a realității virtuale mai aproape de tine, datorită ecranului Super AMOLED și procesorului puternic. Gama vastă de aplicații și jocuri compatibile cu tehnologia Gear VR le oferă utilizatorilor șansa de a se afla mereu în mijlocul acțiunii.

Chiar dacă este vorba de o nouă experiență de gaming sau de un nou mod de a călători în locuri fascinante, mereu va fi ceva nou ce merită să fie descoperit.

➡ Forta unui Ultrabook, versatilitatea unui smartphone

Samsung Galaxy Note7 dispune de o memorie internă de 64GB și vine cu un slot de card microSD ce permite extinderea memoriei până la 256GB. Galaxy Note7 beneficiază de o baterie de 3.500mAh, noi funcţionalităţi prin Smart Manager și un port USB tip C. Telefonul poate fi încărcat și wireless, oriunde este disponibilă această tehnologie.

FB_IMG_1470929362640

➡ NOTE7 si ecosistemul Hi-tech Galaxy

Galaxy Note7 este mai mult decât un telefon inteligent. Este parte din ecosistemul Samsung, fiind compatibil cu Gear Fit2, IncoX și Gear VR.

➡ NOTE7 – Technologia care iti redeseneaza designul vietii tale

Pe final, NOTE7 are un design ergonomic in ciuda dimensiunii, atunci cand nu folosesti sPen il poti utiliza cu usurinta cu o singura mana. Chiar daca e rezistent la apa si praf e un device extrem de elegant si suficient de usor ca sa nu te incomodeze atunci cand vrei sa filmezi 4K sau sa transmiti live. Pana data viitoare, traiti fiecare clipa de tehnologie

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.