Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

62 de ani si nenumarate clipe memorabile – YO sirop de fructe

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Siropul YO, un produs made in Austria, a implinit 62 de ani, ani ce reprezintă nu doar un simplu număr, ci o serie de experiențe din care a deprins tot ce a fost mai bun, a învățat, s-a dezvoltat, s-a perfecționat și cel mai important, a acumulat experiență. Si daca tot vorbim de un produs din Austria, tara unde se vorbeste limba germana, m-am gandit ca nu e timpul pierdut pentru un curs de limba germana. De ce? Pentru ca vreau sa inteleg mai bine brandul, vreau sa inteleg mai bine produsul, si daca tot vreau sa merg in Austria, ar fi timpul sa mai invat o limba straina noua.

După 62 de ani de experiențe, brand-ul YO Sirop de fructe lansează consumatorilor săi următoarea provocare: să-și toarne un pahar de sirop YO cu apă minerală și să se lase purtați de gustul copilăriei. Pasul următor ar fi să ia o hârtie, să scrie toate experiențele pe care și-ar dori să le trăiască până la 62 de ani, iar apoi să păstreze hârtia într-o cutie de amintiri, sticluță cu mesaje sau într-o carte. Aceste rezoluții pot deveni astfel niște obiective pe termen lung.” Eu mi-am scris rezolutia, am pastrat-o in sticluta dar acum imi dau seama ca n-am nevoie de sticluta. Pot scrie aici pe blog si sa ramana in eternitate pentru posteritate

Am deja 34 de ani, mai am 28 pana la 62. Ma vad tot blogger dar cu mai multa experienta 🙂 Ma vad cu cineva care preda Limba germana pentru incepatori.

➡ Siropurile YO sunt rezultatul a 62 de ani de experiențe made in Austria

Siropurile YO sunt originare din Austria, fiind cel mai popular brand de siropuri de fructe. Apreciat în egală măsură de copii și de bunici, siropurile YO sunt făcute din fructe de cea mai bună calitate, supuse unui sistem de control al calității fructelor extrem de riguros. Totodată, producătorii siropurilor de fructe YO au dezvoltat un dop unic, antipicurare, cu scopul de a evita murdărirea sticlei. De asemenea, siropurile YO sunt ambalate într-o sticlă foarte rezistentă, din PET transparent, mutistratificat.

„Ideea acestei campanii a plecat de la faptul că în Austria, oamenii consumă acest sirop încă de când erau copii. Fiecare înghițitură îi scufundă într-o mare de amintiri de atunci și de peste timp. În România avem 11 astfel de posibilități (zmeură, soc, coacăze negre, coacăze roșii, căpșuni, fructe de pădure, lămâie, cireșe, măr & plante aromatice sau diverse combinații multivitamin), de momente de pauză, analiză sau de reîncărcare a bateriilor cu acest sirop de fructe, pe care să îl consumăm cu apă sau limonadă.”

De asemenea, siropul de fructe YO este foarte îndrăgit și în alte țări din Europa, precum Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Italia. În România, siropurile de fructe YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Billa, Selgros. .

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.