Fără categorie

525KMdeMuzica inmultiti la infinit pentru o experienta epica

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

➡ Stiati ca anul 2016 e anul declarat oficial ca anul in care muzica se măsoară în kilometri!?!

In București a apărut, de câteva zile, comunitatea #525KmDeMuzica, o experiență urbană inedită, care aduce o energie aparte orașului. Dimineața, la prânz sau seara, în mijloacele de transport în comun și în stații dansează tineri cu căști verzi la urechi și comunică un party de #525KmDeMuzica.

Petrecăreții au și un concurs pe pagina de Facebook, prin care îi premiază pe cei mai neconvenționali prieteni. Persoanele care vor să câștige o pereche de căști, un tricou sau bilete pentru #525KmDeMuzica, la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică de anul acesta sunt așteptate să își facă un selfie cu oamenii cu căști verzi din oraș sau ascultând muzică la căști, să posteze pe Facebook cu hashtagul #525KmDeMuzica și să dea like paginii de Facebook www.facebook.com/525kmdemuzica.

Petrecerea va continua toată săptămâna și vă așteptăm să vă alăturați comunității noastre. Vrem să vedem cât mai mulți oameni bucuroși care dansează alături de noi și interacționează cu #525KmDeMuzica”, a declarat unul dintre inițiatori.

Să ne fie muzica bună!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.