Fără categorie

5 ingrediente necesare pentru cosul cadou destinat unui gentleman

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

In cazul in care aveti o dilema si nu stiti ce tip de cadou sa alegeti pentru un domn, o sticla buna de Scotch poate fi alegerea perfecta. Placerea de a savura un pahar de Scotch este asociata cu un anumit stil de viata, marcata de un aer sofisticat, o apreciere pasionala de arome, si un respect pentru traditiile si ritualurile care sunt asociate cu aceasta bautura istorica.

Cautarea unei sticle bune de Scotch poate fi destul de intimidanta. Mai ales daca alegi sa ii faci un astfel de cadou unei persoane care iubeste Scotch-ul, si cunoaste aceasta bautura mai bine ca pe orice. De pe giftidea puteti cumpara cosuri cadou cu sticle premium de whiskey pentru a le oferi cadou gentlemenilor din viata voastra.

Aroma-by-ROYCE'

➡ O asociere clasica

Branzeturile si Scotch-ul merg de minune impreuna. Cheia este identificarea aromelor pe care le are Scotch-ul. Branzeturile nu trebuie sa aiba arome asemanatoare cu Scotch-ul ales. De exemplu, Scotch-ul cu o usoara aroma de afumat va merge foarte bine cu branza albastra.

Black and White Scotch

➡ Alegerea sticlei de Scotch

Cunoscatorii si iubitorii de Scotch, adora marca Black&White, un Scotch usor care este un amestec de whisky-uri de cereale de inalta calitate. Zveltul Marcello Mastroianni il sabura in senzationalul film din anul 1960, la Dolce Vita.  O alta sugestie ar fi whiskey-ul McGibbon Golf Club – un whisket premium ambalat intr-o sticla sub forma de crosa de golf. Orice iubitor de Scotch va adora acest cadou.

Blue Cheese

➡ A decanta sau a nu decanta?

Cunoscatorii de Scotch folosesc deseori un decantor pentru a scoate in evidenta aspectul si culoarea de chihlimbar decadenta a bauturii. In spatele unei etichete acest lucru ar fi imposibil. Desi nu imbunatateste cu nimic aroma Scotch-ului, cu siguranta aspectul va fi unul rafinat. Un decantor de cristal, de foarte buna calitate poate fi un cadou ideal.

➡ Rasfatul papilelor gustative

Putine lucruri pot inlocui senzatia de caldura si satisfactie a unei muscaturi de ciocolata urmata apoi de o inghititura de Scotch. Aroma Chocolate Royce este o alegere rafinata in ceea ce priveste alegerea unei ciocolate pentru un cos ce contine o sticla buna de Scotch. Aceasta cutie de bomboane de ciocolata rare, va vor inunda papilele gustative, iar gustul de Scotch va fi accentuat cu siguranta. Satisfactia este una garantata.

➡ O solutie impotriva diluarii

Pentru cei pasionati de aroma pura si nediluata a Scotch-ului, este o blasfemie sa ineci bautura in cuburi de gheata. Solutia salvatoare pentru a raci aceasta bautura fina este folosirea de pietre speciale, roci pentru racire, care pot mentine bautura la temperaturi intre 8 si 15 grade Celsius.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.