Fără categorie

5 ani de Divertiland, milioane de momente de distractie si clipe de nepretuit

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

18814303_1533580826714422_2316240831586565768_n

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, a împlinit recent 5 ani de la deschiderea primului sezon de distracție. 

Și pentru că vara de abia și-a intrat în drepturi, e bine să știi că pe  9 iunie 2017, DIVERTILAND începe din nou nebunia de sezon 🙂

Divertiland este un concept unic in Romania, oferind de 5 ani incoace bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras devenind, astfel, destinatia perfecta pentru vara. Dotarile de ultima ora il claseaza in top 5 parcuri acvatice din Europa.

Inca de acum 5 ani Divertiland Water Park si-a perfectionat continuu serviciile si a ridicat standardele, devenind cel mai mare operator de pe piata de divertisment din Romania. Practic a inaugurat un concept cu totul nou pentru romani, reinventand total conceptul de divertisment in aer liber.

➡ Sarbatoarea Divertiland in cifre

rp_2015-150218071908.jpg

Amplasat în zona Militari, Divertiland Water Park este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, 22 de tobogane, prima piscină cu valuri din București, o piscină olimpică pentru adulți, cea mai mare plajă cu nisip din București, singurul lazy river din oraș, peste 850 de locuri de parcare, 11 restaurante, 5 baruri, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii.

La toate acestea adăugându-se peste 40 de salvamari certificați și o întreagă echipa ce asigură securitatea clienților în parc. Deschis la jumătatea sezonului estival din 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului.

În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber, dar și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.

Transportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *