autocar vs avion
Social

4 motive pentru care sa mergi cu autocarul, nu cu avionul

Spread the love

Serios, de cate ori v-ati pus intrebarea care este cea mai buna optiune: sa calatoriti cu autocarul sau cu avionul? La o prima vedere, beneficiul timpului redus petrecut pe drum pare a fi primul criteriu pe care multi il iau in calcul atunci cand merg intr-o alta tara. Totusi, preturile mari ale calatoriilor cu avionul, de obicei, descurajeaza foarte multi oameni.

Asta se intampla de regula in perioada sarbatorilor. Daca nu ti-ai luat bilet din timp, costurile explodeaza si de multe ori depasesc bugetele alocate.

Autocarul poate fi privit ca si alternativa

Preturile sunt mai mici si daca ai putin noroc, poti prinde si ofertele de sezon. Intr-adevar, timpul petrecut in autocar nu se compara cu cel din avion. In functie de distanta, poti face chiar si cateva zile.

Insa, daca vezi partea buna a lucrurilor, la sfarsit tragi concluzia unei experiente interesante in care ai vizitat mai multe tari, ai cunoscut oameni, ti-ai facut prieteni si bugetul tau nu a suferitatat de mult. Iar daca trebuie sa faci drumuri dese dintr-o tara in alta, pe termen lung, avionul din nou nu este cea mai buna solutie. In schimb, devenind un client fidel al unei firme de transport international de persoane, in timp, poti beneficia de oferte si beneficii deloc de neglijat.

Concret, va vom prezenta cateva plusuri si minusuri ale transportului cu autocarul si avionul iar la final, va vom lasa sa trageti singuri concluziile:

  1. Foarte multi oameni se tem sa zboare sau au rau de inaltime. Tocmai de aceea, un drum cu avionul este exclus din start;
  2. In ultimul timp au aparut tot mai multe firme de transport international de persoane care ofera servicii tot mai performante, au personal calificat si autocare moderne, dotate cu toate utilitatile. Pentru a face fata schimbarilor, vechii furnizori de servicii de transport international de persoane s-au modernizat, aducand noi mijloace de transport, variind rutele si lansand oferte tot mai atractive. Se pare ca acest domeniu este in plina ascensiune avand in vedere si numarul tot mai mare de romani care pleaca sa munceasca in strainatate.

In conformitate cu un studiu realizat de Institutului National de Statistica din Romania (INS), peste jumatate de milion de romani calatoresc anual cu diferite firme care asigura transport international de persoane. Fiind multumiti de conditii (siguranta, confort, respectul fata de client, profesionalismul personalului), le recomanda cunostintelor sau prietenilor.

  1. Multi romani care au zburat cu avionul au fost nemultumiti de intarzieri sau de taxele suplimentare pe care au trebuit sa le achite (fie pentru bagaj, fie pentru check-in, nefacandu-l online).
  2. Pentru a prinde un pret relativ bun, la avion trebuie sa iti cumperi biletul cu cel putin 2 saptamani inainte. La autocar, iti poti rezerva locul si cu 2 zile inainte de plecare.

La final, iti venim in ajutor si cu o recomandare: Romfour – Transport International de Persoane, o firma ce face curse spre 16 destinatii europene, cu autocare moderne si personal calificat. Cele mai populare rute sunt Romania – Belgia, Romania – Germania, Romania – Anglia. Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli mai multe despre beneficii si oferte, acceseaza site-ul Romfour..

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *