Fără categorie

3 Zile si 3 nopti de poveste la History of Lost Love Dance Festival si un CONCURS FULGER!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE – Pentru ca mi-a placut clipul postat, Lara Grum este castigatoare a invitatiei DUBLE. Felicitari!

Pentru ca momentele de dans nu ar trebui numarate niciodata, pentru ca, asa cum spune si Leonard Cohen, ar fi frumos sa dansam pana cand iubirea atinge eternitatea, va invit in perioada 15-17 aprilie  la unul dintre cele mai romantice evenimente din Capitala – History of Lost Love Dance Festival.

danseaza

Acest sfârșit de săptămână vine cu un autentic si unic festival de dans dedicat profesioniștilor dar și începătorilor. Pasionații de muzică și de dans vor avea 3 zile si 3 nopti în pași de Mambo, Salsa, Tango Argentinian, Jazz sau Bachata & Kizomba, între 15-17 aprilie cu ocazia History of a lost Love Dance Festival.

History of a lost Love Dance Festival iși propune să îmbine istoria muzicii latino-americane și a dansului cu filmul. De asemenea, vor avea loc petreceri și lecții de dans la care vei putea dansa cu maeștri, artisti nationali si internationali, din tari precum Romania, Portugalia, S.U.A, Cuba, Croatia, Argentina.

Festivalul de 3 zile si 3 nopti va avea loc la Hotel Caro (Barbu Vacarescu 164 A), între 15-17 aprilie.

Prețurile biletelor variaza in functie de facilitățile oferite și se pot cumpăra accesând site-ul evenimentului : History of a lost Love Dance Festival sau direct, la Hotel Caro, in ziua evenimentului.

Si pentru ca v-am promis cateva mostre de magie si pasiune, va las in compania lui Leonard Cohen si o scena apoteotica din filmul iconic „Cafea cu parfum de femeie” cu Al Pacino in rol principal.

Leonard Cohen – Dance me to the end of love

Tango – Scent of a woman

➡ CONCURS – FULGER

Daca iti place evenimentul distribuie acest link pe pagina ta sau trimite-l prietenilor tai si scrie intr-un comment ce dans iti place cel mai mult si lasa un link de youtube.

Poti castiga o invitatie dubla ALL PASS pentru toate cele trei zile de eveniment. Cel mai creativ clip video va fi premiat. Concursul expira AZI 13.04.2016 ora 23:59. Succes!

Maine 14.04.2016, pana la ora 13:00, voi anunta castigatorul.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „3 Zile si 3 nopti de poveste la History of Lost Love Dance Festival si un CONCURS FULGER!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *