Fără categorie

3 trucuri ca sa ai un dormitor ca-n filme!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Orice casa poate fi fabuloasa daca respecta cateva reguli simple de decor. Cum serviciile unui designer de interior nu sunt intotdeauna la indemana, putina cercetare pe cont propriu te poate ajuta sa iei alegerile potrivite pentru casa ta. Noi stim 3 trucuri care iti vor oferi 100% efectul unei case din paginile unei reviste home & deco!

  1. Verdeata

Ai auzit cu siguranta expresia: „Inveseleste-ti casa” dar nu ai stat sa te gandesti foarte mult la ce se refera. Ei bine, ca sa inveselesti o casa, ai nevoie de ceva care sa iti lase impresia de „viu”. In acest caz, verdeata este detaliul pe care trebuie sa il ai in vedere. Daca vorbim de dormitor, plantele naturale nu sunt indicate, ele produc oxigen ziua si dioxid de carbon noaptea. Asta inseamna ca nu te lasa sa te odihnesti foarte bine noaptea! Exista intotdeauna varianta plantelor decorative, care le imita perfect pe cele naturale. Sunt disponibile intr-o gama variata de texturi, modele si culori. Iar efectul de „natural” este garantat!

  1. Obiecte de amenajare mari

Contrar aparentelor, este recomandata folosirea unor piese de mobilier sau a unor decoratiuni cu dimensiuni mari intr-o camera mica. In acest fel, camera va parea mai mare. Daca alegi un pat mic intr-o camera mica, efectul va fi unul „inghesuit”. Alege un pat mare si vei observa diferenta! Insa, incearca sa nu incarci vizual cu multe accesorii mici, ci mergi pe o linie simpla si bine conturata!

Restul povestii pe site-ul qdecor.ro

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.