Divertisment, Idei cu emotii, Tineri

3 MOTIVE ca sa alegi vacanta de iarna in Poiana Brasov

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

➡ Preambul – 23.12.2017

– Pârtieeeeee!!!

Așa începe, continuă și se termină orice vacanță sau mini vacanță de iarnă în Poiana Brașov. Așa a fost și pentru mine. După un an plin de clienți și campanii, era timpul ca măcar de ziua mea să las laptop stins și ștampila de H2RO – Genuine Communication Agency agățată într-un cui. Și dacă tot s-a terminat SuperBlog, am ales Hotel Royal Poiana Brașov

Cum am ajuns aici? Am căutat pe Google hotel Poiana Brașov și am găsit Hotel Royal. Deși știam ce căutam, am făcut testul acesta să văd dacă s-au indexat toate articolele despre SuperBlog care s-au scris și văd că tot ceea ce am scris eu și alți colegi a funcționat.

Am intrat la butonul rezervare, am ales perioada de cazare și așa m-am ales cu o super intensă mini vacanță de iarnă, în perioada 21- 27 decembrie 2017, ca să prind la mijloc și ziua mea. Îmi aduc și acum aminte că am bifat în calendarul din telefon vacanța cu MAJUSCULE cu titlul – CAZARE POIANA BRAȘOV și am început distracția.

➡ 3 MOTIVE ca să alegi și tu o vacanță de iarnă în Poiana Brașov

Probabil mulți dintre voi știu că la 24 de km de Brașov se află zona pitorească Poiana Brașov. De fiecare dată când vine iarna prefer să vin aici și chiar dacă nu sunt amator de snowboard sau ski-uri, îmi place să folosesc pârtiile pentru sănii, colaci de cauciuc și pentru celelalte disctracții și peisaje din zonă.

Și dacă tot am început să vorbesc despre Poiana Brașov, am să vă dezvălui și motivele mele pentru care aleg acest loc.

➡ 1. Pârtii pentru toate vârstele, pentru toate sporturile

Sursa: CollegeHumor.com

În Poiana Brașov chiar ai loc să faci orice sport de iarnă vrei. De la ski alpin la ski fond, de la ski extrem la snowboard, de la parapanta la skyjet, de la sanie la celofan pe pârtie, e loc pentru toată lumea, pentru toate vârstele atât la telegondolă cât și la telecabină și telescaun.

Altfel spus, orice sport de iarnă alegi, poți să alegi pârtia Bradu sau Drumul Rosu, Sulinar, Kanzel sau Slalom Poiana, Partia Lupului, Ruia sau Subteleferic.

Dacă ești însoțit de copii, alegi zonele amenajate special pentru derdeluș. Sunt o groază de centre care oferă spre închiriere sănii sau, de ce nu, alte echipamente.

➡ 2. Peisaje unice, aer curat și adrenalină

Dacă nu ești adeptul sporturilor de iarnă dar îți plac drumețiile montane prin zăpadă, în funcție de vreme și de grupul cu care ai plecat pe munte poți alege trasee ușoare sau moderate spre zone pitorești precum: Cabana Capra Neagră, Izvorul din Pietriș, Poiana Cristianul Mare, Cabana Postăvarul sau Cabana Cristianul Mare.

➡ 3. Relaxare și rafinament – Hotel Royal Poiana Brașov

Iar dacă drumețiile montane nu te atrag și nu ești pasionat de niciun sport de iarnă, poți să alegi pentru relaxare Hotel Royal Poiana Brașov. Hotelul se află foarte aproape de lacului Miorița, extrem de spectaculos iarnă și pitoresc în serile de vară, la 1000 de metri de teleschi. Nu întâmplător în anii 70 lacul Miorița era extrem de popular iar azi, renumele său a ajuns și în străinătate pentru peisajele geniale din apropierea malurilor sale.

Hotel Royal are 10 apartamente de 4 persoane, 1 apartament de 5 persoane, 8 triple, 8 duble matrimoniale, o cameră twin și o cameră twin superior, dispuse în două corpuri pe 4 niveluri + mansardă. Și pentru că vorbim de Poiana Brașov, o zonă unde excelența cere satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clientului, toate camerele au televiziune prin cablu, mini-frigider pentru gustările de seara târziu sau dimineața când îți e lene să cobori să îți iei micul dejun,  Internet, că doar toată lumea are cont de Facebook și Instagram și trebuie să posteze selfie-uri din hotel plus bonus alte facilități premium precum: saună, mese de biliard sau zonă pentru darts electronic și, de ce nu, o sală pentru fotbal pentru fanii Real Madrid sau Ex Steaua.

Ca să nu vă mai rețin, așa se vede iarna din camera hotelului…

Disclaimer: Acest text este creativ și original 100%. Orice asemănare cu realitatea nu e deloc întâmplătoare. Daca aveți reacții adverse după lecturarea acestor rânduri, poftă de scris, chef să îți faci blog, dorința de competiție, accesați pagina SuperBlog pentru detalii și terapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *