Fără categorie

13 avantaje ale carierei de blogger VRAJITOR

Spread the love

large

Dragă tăticule,

Mă bucur mult că ai ajuns în Africa. Știu de ce te-ai dus acolo. Dar eu cred că a venit timpul să treci peste umbrele trecutului și să te gândești și la tine. M-am întors din nou în State cu un alt proiect și nici n-ai idee unde sunt acum. Iți scriu din Santa Barbara. Știi cine s-a născut aici? Eu știu că ai cultură generală dar iți dau și un indiciu pentru că îmi ești drag. „I kISSed a girl„… Nu, nu eu, e vorba de titlul unei melodii 🙂 Katy Perry o cântă și ea s-a născut în Santa Barbara. Știi că există chiar un parfum Katy Perry?

coty_proba-superblog-parfum-katy-perrys-mad-potion1-226x300

Apropo de parfumuri. Știi ce am găsit într-o cameră veche din Santa Barbara?

 Dupa cum ai aflat până acum, vezi că îmi place să mă plimb prin locuri insolite și inedite. Și cum mă plimbam eu ca o floricică, am găsit într-un gang care făcea legătura între două străzi, o poartă veche din fier forjat. Era atât de veche încât rugina era groasă de două degete și inserțiile de cupru erau deja verzi din cauza oxidării.

Și cum nimeresc mereu în locuri pustii, cum am intrat pe acea poartă m-a întâmpinat mirosul rânced al uitării și tăcerii. Știi că primul simț uman al omului este mirosul. Mami mi-a spus că eu la început nu vă vedeam corect dar o recunoșteam după miros și apoi după gust când îi țineam sânul între buze ca doar așa m-am făcut mare.

Aceeași senzație primară am avut-o când am intrat în acea încăpere. Era o încăpere minusculă, de cel mult 3 mp și, într-un colț, pe o masă din lemn de cedru roasă de sute de ani era o carte cu coperți din pergament, probabil din piele de ied nenăscut.

old_armenian_book_by_deviantik

M-am apropiat de ea și am deschis-o întâmplător. Nici nu o să-ți vină să crezi ce scria în ea. Era o rețetă ciudată numită Parfum Mad Potion pentru a deveni, și aici devine creepy și interesant – să ajungi blogger vrăjitor. Eu am crezut că nu citesc bine, dar scria negru pe alb, adică pe galben că anii și-au întipărit amprenta adânc.

Dar nu era o rețetă despre cum să ajungi vrăjitor, să levitezi sau mai știu ce drăcovenii SF, era o rețetă despre cum să ajungi blogger vrăjitor, să vrăjești, să cucerești audiențe, oameni, pe cine vrei iar rețeta e demențială. Apropo, iți mai aduci aminte filmul LOVE POTION No. 9 din 1992 ? Exact despre asta e vorba în rețetă. Te-am făcut curios. Vrei să știi cum se prepară, recunoaște? Ai noroc că era scrisă în engleza lui Shakespeare, limbă pe care o stăpânesc foarte bine.

Ok și pentru că ești tatăl meu și vreau să fii fericit, iată REȚETA.

MAD POTION FRAGANCES blogger wizard style

Ingrediente

Un laptop vechi fără baterie, cărbune pisat din Mină de Nicăieri, un fir de păr neatins, lacrimi de îngeri înghețate, petale uscate de trandafir din Lumea întoarsă pe Dos, un vas de cupru în aliaj cu mercur și molibden, emoții nearse scoase din vis, o clipă suspendată de cadranul unui ceas cu cuc, sâmburi scuipați de cireșe, amintiri suspecte smulse cu  o electrocardiogramă cerebrală și poza fără chip a oricărei femei.

AlchemicalConcoctions

MOD de Preparare

Se așteaptă Luna în ultimul Pătrar. La miezul zilei după asta se iese afară. Trebuie ca locul unde te apuci să amesteci totul să fie undeva la înălțime, recomand platoul cu grohotiș de pe Piatra Craiului.

Cărbunele pisat îl găsești dacă aștepți ploaia după ce apune Luna. El vine din cer și se usucă dacă așterni pe jos petalele uscate.

Petalele uscate le descoperi doar dacă stai cu capul în jos sub tufele de trandafiri ale bunicii. Și doar acele petale care cad scuturate fiind de gândul tău, doar acelea sunt bune.

După ce ai făcut rost de petale că să cadă ploaia cu praf de cărbune în dimineață în care a apus Luna în ultimul Pătrar, cauți clipa suspendată. O găsești dacă nu te mai gândești la nimic preț de o clipă și simți practic timpul cum prinde contur, parfum și gust.

După ce ai surprins clipa te gândești la cele mai înverșunate coșmaruri. Gândul tău va tulbură îngerii și ei vor plânge până vor îngheța lacrimile. Lacrimile înghețate le vei găsi pe spatele tău prinse de șira spinării.

Sâmburii scuipați de cireșe îi scoți din amintirile smulse și apoi totul se amestecă cu grijă până se face noapte în acel vas. Arunci laptop-ul vechi fără baterie și dai foc la toată compoziția. Mirosul de siliciu, polimeri și alte elemente din compoziția laptop-ului alături de celelalte ingrediente vor fi ideale pentru a declanșa notele parfumului tău de blogger vrăjitor.

Dar că să păstrezi la infinit notă de final și că să îi dai sens ai nevoie de o fotografie fără chip, fotografie pe care o găsești peste tot, doar închizi ochii și o ceri pur și simplu și karma ți-o aduce.

Incantation_logo_800

Pentru asta trebuie sa spui o incantație:

IUBIRI DE AZI, IUBIRI DE MâINE

FIR DE cireȘ, mĂtrĂgunĂ prin stupi,

inimĂ fĂrĂ de leac, gÂnduri fĂcute spume,

acum coborÂȚi În mine

Și transformaȚi totul pe loc.

Dupa ce rostesti această incantanție de 13 ori o sa iți apară chiar în crestet un fir de păr neatins de nimic pentru că el vine acoperit de emoții. Când toată compoziția fierbe și poza deja s-a topit arunci firul de păr și poțiunea parfum e gata.

sf.1985.447.1

13 avantaje ale folosirii acestei poțiuni parfumate

Poțiunea ca să devină parfum se lasă la răcit 13 zile și 13 nopți și apoi se păstrează în sticlute de porțelan. Care sunt efectele acestei poțiuni nebunești? Știi ce e fabulos la ea? Deși are o culoare pământie și pare că nu are parfum, odată aplicată pe pielea ta intră în amestec cu feromonii din ADN-ul tău și vei mirosi a perfecțiune nedefinită.

De ce să folosești acest parfum?

1. ÎNCREDERE în TINE

Știu că tu n-ai nevoie în majoritatea timpului, dar mai știu că ai momente când ești nesigur pe ține, pe ideile tale. Odată ce ai aplicat acest parfum toată teamă și nesiguranța o să dispară.

2. Emoție creativă

Toți avem emoții, dar nu toate sunt constructive. Cum ar fi de exemplu să simți să râzi cu poftă iar grupul în care te afli să discute despre ceva tragic, sau să urmărești la teatru o comedie și tu să simți să plângi. Acest parfum simte contextul în care te afli și generează doar acele emoții intrinseci care te vor ajuta să te încadrezi perfect în peisaj.

3. STATUT

Un parfum care se respectă înseamnă că te respectă și îți da un anumit statut, un plus de valoare. Dincolo de încrederea în șine te ajută să te simți pe un piedestal chiar și atunci când ești în mers.

4. Relevanță în social media

Parfumul va determina persoanele cu care intri în contact să creadă în ține, în ideile tale. Practic, tot ce vei spune pe blog, pe facebook și pe alte canale conexe vor fi considerate adevăruri universal valabile.

5. Sharm și carismă la pachet

E clar, nu mai ai nevoie de alte explicații. O să fii pur și simplu fabulos atunci când te vei întâlni cu reprezentantele sexului frumos.

6. Umor

Fără umor un bărbat e că o mâncare fără sare iar parfumul îți va da o alură încât vei aduce zâmbete discrete celor care te vor întâlni.

7. Senzual și cuceritor

Vei cuceri orice domnișoară doar cu o privire pentru că parfumul se va îndrepta spre ea și o va învălui. Nu trebuie decât să porți parfumul pe tine și în tine.

8. Inspiră-l și vei deveni inspirat

Cred că îți aduci aminte de momentele frustrante în care rămâi fără idei. Cu acest parfum nu o să mai ajungi în astfel de puncte ale carierei tale de blogger sau DON JUAN. Nu o să-ți mai pierzi inspirația niciodată.

9. Îl folosești și orice dorință ai se va împlini

Un parfum MAD e un parfum magic, un parfum complet ce îți poate îndeplini și cele mai intime și mai nebunești dorințe.

10. Endless

Cea mai mare provocare a parfumurilor este nota de final. Acest parfum are o notă de final infinită pentru că nu își va pierde niciodată sensul și emoția ascunsă în mirosul său.

11. Amintiri vii

Tu ca și blogger ești conștient că ai nevoie de o minte limpede și de idei livrate rapid. Dincolo de inspirație îți vei aduce aminte cele mai interesante detalii pentru a cuceri. Dacă te vei reîntâlni cu vechi cunoștințe din liceu pe care atunci n-ai putut să le impresionezi, acum îți vei aduce aminte nu doar culoarea hainelor pe care ele le purtau în urmă cu 10-15 ani dar și nota de parfum din poțiunea pe care o foloseau ele.

12. Celebritate

O să fii asaltat de fane, de fani, o să ți se ceară interviuri, vor dori fetele să facă poze selfie cu tine, o să fie o nebunie doar pentru că folosești un parfum cu sens pentru tine.

13. SENSUL VIEȚII

Am lăsat ce era mai relevant pentru final. SENSUL VIEȚII ți se va dezvălui, tainele prezentului și viitorului le vei înțelege și le vei putea lectura că și când  citești un SMS pe telefon. E fabulos acest parfum MAD POTION blogger edition. Try it!

Pe curând, pe orice rând tăticule!

motivat by SUPERblog 2015

0 gânduri despre „13 avantaje ale carierei de blogger VRAJITOR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *