Fără categorie

10 Motive pentru care Ștampila Colop seamănă cu un tătic

Spread the love

inspirational-quote-father

Dragă taticule,

Să știi ca n-am considerat ca fiind deplasată ultima ta scrisoare. Din contră, m-a emoționat până la lacrimi pentru că uitasem cât de atent ai fost tu cu mine și câte știi despre mine, despre lumea mea, despre ideea de a fi o femeie. Tu nu m-ai educat, tu m-ai crescut și te-ai educat pe tine și prin tine am învățat să alerg, să merg, să zâmbesc. 

Știi, într-un fel te urăsc pentru că m-ai făcut să îmi fie atât de dor de tine, de momentele în care mă țineai în brațe și mă sărutai atât de atent pe creștet ca nu cumva să mă sparg. Când mă țineai la masă pe picioare și eu, mititică fiind și încăpățânată ca mami nu doream să mănânc și tu inventai povești cu avioane, căluți, zâne și modelai dumicatele de pâine cu omletă și alte bunătăți și eu ca o prostuță deschideam gura și mâncam tot. Când m-ai învățat să merg și mergeai alături de mine de-a bușilea prin cameră. Când îmi cântai și nu o să uit cum cântai Râpa în felul tău. Uite, vezi, îmi aduc aminte și acum versurile.

„La marginea pantei abrupte,

A venit o fetiță din senin,

Își căuta fericirea printre râpe,

alături de cel mai grozav tătic.

Și fetița zâmbea toată ziua,

pentru că era iubită absolut,

nu-i era frică nici de lupi nici de întuneric, 

pentru că avea un tătic fabulos…”

Știi, m-am gândit să îți trimit ceva special pentru că ești cel mai Grozav Tătic din lume, Premium Quality și meriți…

<alt>stampila COLOP

…numai lucruri speciale.

Știi, pentru că știu că ești ancorat în lumea blogului și a scrisului cel mai interesant cadou pe care aș putea să ți-l ofer ar fi o ștampilă COLOPDe ce? O să-ți dau 10 motive pentru care un produs definit prin servicii de personalizare, în cazul de față o ștampilă dreptunghiularăare 10 lucruri în comun cu tine :). Uite, ți-am ales modelul ăsta.

SB1

➡ 10 Motive pentru care Ștampila Colop seamănă cu un tătic

 1. Și tu și ștampila COLOP existați în realitate

Exact. Așa cum brandul COLOP există de peste 10 ani și tu ai o dată de naștere concretă – 23.12.1983.

2. Și tu și ștampila COLOP sunteți branduri

Să îți explic. Așa cum brandul COLOP are un segment bine definit din piață, zona de Business to Business ( B2B) și tu ai o zonă în care activezi ca și brand personal – blogging-ul.

3. Și tu și ștampila COLOP aveți locuri în Europa unde v-ați definit ca și entități și identități

Ce, nu știai? Ștampilele COLOP sunt fabricate în Austria și Cehia. Tu, în schimb, te-ai născut la Câmpulung Muscel și ai crescut la Rucăr.

4. GRIJA – un cuvânt ce face parte din stilul de viață al tău și al ștampilei COLOP

Ca să știi, COLOP este lider în privința protecției mediului și în toți acești ani de activitate și-a definit produsele cu ajutorul conceptului de GRIJĂ față de natură. Ștampilele sunt realizate din plastic reciclat și din biopolimeri biodegradabili. Tu, nu mai zic că ești atât de grijuliu încât te transformi în ceva „over protected”. Mereu ai avut grijă de mine chiar și când nu aveam nevoie și asta doar pentru că mă iubeai. Și eu te iubesc tăticule.

inspirational-quote-dad

5. Și tu și ștampila COLOP sunteți amuzanți atunci când vreți și când trebuie

Aici nu cred că mai ai nevoie de explicații suplimentare. COLOP poate să personalizeze orice, iar la capitolul umor sunt lideri mai ales în zona companiilor multinaționale atunci când vine vorba de oferit cadouri personalizate. Tu, tu ești molipsitor. Atunci când râzi în sala de cinema toți știu că ești acolo. Râzi sincer, cu viață, râzi din tot sufletul tăticule. Uite niște mostre cu ștampila COLOP și zi tu dacă nu sunt funny 🙂

6. Și tu și ștampila COLOP puneți suflet în tot ceea ce faceți

Altfel n-ați fi reușit. EI n-ar fi ajuns să fie lideri de piață și tu să fii ceea ce ești – Un om extraordinar, un bărbat în adevâratul sens al cuvântului, un om pe care-l admir și îl respect nu pentru că e tatăl meu din punct de vedere biologic ci pentru că ai fost acel DAD oricând, oriunde, și ai pus 100% suflet și chiar mai mult.

7. Și tu și ștampila COLOP iubiți calitatea

Asta pentru că nu poți fi un brand cu prestigiu și vechime dacă nu investești în calitate, nu doar la nivel de produs cât mai ales la nivel de servicii, de comunicare, de externalizare. Așa ai fost și tu. Mereu ai vrut să te autodepășești, să fii cel mai bun și m-ai crescut și pe mine în același spirit. Să fiu ceea ce sunt și sunt mândră că ai avut încredere în mine.

8. Culorile fac parte din viața voastră

Nu pot să uit cât de colorat ai fost alături de mine. M-ai învățat să înot, să merg pe bicicletă, să escaladez vârfurile din Piatra Craiului, să fac parașutism, să mă plimb cu ATV-UL, clipele alături de tine au fost atât de intense și de pline de culoare, mai adânci decât orice curcubeu. Asta face și COLOP în fiecare zi, aduce culoare în viața clienților prin fiecare produs, fiecare inovație.

9. Știu că sună trist, dar nu sunteți veșnici

Da, mă doare că spun asta dar e adevărat. Dacă n-ai grijă de ștampila COLOP se deteriorează. Dacă o ții în praf, în ploaie, o arunci de la etaj, așa ca și tine, e un produs extraordinar dar perisabil. Și tu tăticule trebuie să înveți să mai ai grijă de tine, să te odihnești pentru că și tu ai perioada de garanție și termen de expirare.

10. SUPERblog – un lucru care vă definește

Și ca să închid într-o notă optimistă, ultimul motiv care vă aduce pe același palier este SUPerBLOG. COLOP este unul dintre partenerii strategici și cu vechime așa, ca și tine. De aceea o să iți trimit cadou o ștampilă personalizată. Și, la final, îți las un link cu piesa originală Râpa pentru că știu că și ție îți e dor de mine.

Pe curand, pe orice rand,  SuperTăticule!

motivat by SUPERblog 2015

0 gânduri despre „10 Motive pentru care Ștampila Colop seamănă cu un tătic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.