Fără categorie

10 lei – Cashback cat vrei. Premiera! Primul meu text scris in stil CashBack!

Spread the love

Provocarea provocarilor! Site-ul de CashBack Aduna.ro featuring Blogal Initiative a pus creativitatea mea la lucru.Trebuie sa scriu un articol despre cashback adik bani care se intorc la tine…Si cum sa exprim mai bine aceasta idee!?

Cum sa scriu ca toti cei care se inscriu pana la trei februarie pe site-ul Aduna.ro primesc automat 10 lei in cont!?

Si am avut un declick…Scriu un articol in stil CashBack…De exemplu, daca in mod normal as spune eu merg la mare, in stil CashBack  marea se duce la mine...Cafeaua nu o mai torn in pahar, paharul se toarna in cafea si tot asa..sper sa va placa experimentul…In primul rand voi traduce sistemul de functionare in cashback style cu subtitrare, evident, apoi voi incepe povestea…:) Enjoy!

Aduna.ro, prin intermediul facerii, cumpara pe fiecare (Pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul ADUNA.ro), iar comisionul plateste tot partenerului magazinului ( magazinele partenere ne platesc un comision) si tu imparti alegerea noastra (iar noi alegem sa-l impartim cu tine)

Vanzarile cresc magazinele (In acest fel magazinele isi cresc vanzarile), iar on-line cumperi orice cashback beneficiat de tine (iar tu beneficiezi de cashback la orice cumparatura on-line).

Aici normale si complete informatii…. 🙂 (Informatii normale si complete aici)

 10 LEI intorsi pe…dos

00:8 M.A. Ora E…

Dimineata, trezeste-ma…Patul ma ridica, baia vine in mine, fata se spala, oglinda se uita, imbracaminte ma apuca…

Repede relativ sunt gata dar buzunar se cauta de bani…10 lei se gasesc…Singur rad si…Usa pleaca….Scarile coboara, sport fac eu liftul nu folosesc, minute de 5 ajunse jos, metrou cu gura se indreapta…Casa cu 10 platiti…bodyguardul trece…aparat piuie…inainte merg…Statia in asteptare minute de 5…Metroul vine si el urca in mine…

Destinatie ajunsa bine, minute de 10 jos de mers si birou ajung…

Net intru si campanie aflata … Cont cu lei de 10 aduna.ro doar…Am participat asa…GATA si!:)

Momentul asteptat acum…termina campania si castigator sa fiu eu…doi alti…

AZI ce fac? Brasov sunt eu, Zarnesti exact mai, blog-meet intalnire si evident karaoke…

Sper ca a fost distractiv! Ne mai vedem, ne mai auzim!:) Oricum, sa stiti ca nu a fost usor…Daca prima oara, cand am incercat sa traduc sistemul de functionare am tradus cate o fraza, acum, cand mi-am scris povestea banala din fiecare zi am transformat doar grupuri de cuvinte de maxim 5 si propozitii foarte scurte….A fost un exercitiu incitant dar nu vi-l recomand…It is blow your mind!

Ce-mi place la Aduna.ro este ca pe langa promotiile foarte smechere, desi sunt un site nou, deja sunt implicati in activitati de tip CSR si ei sprijina declarat Fundatia Mihai Nesu. Mai exact, 5% din venitul generat de utilizatorii platformei de cashback va fi directionat catre programele fundatiei. Astfel, pentru fiecare cashback inregistrat, magazinul donează 5% din profit, banii urmand a fi folositi pentru dotarea spitalelor cu aparatura medicala sau plata unor tratamente costisitoare pentru copiii aflati in programul de asistenta al Fundatiei Mihai Nesu.

Cinste lor! Prin urmare, ai numai super motive sa iti faci cont pe ADUNA.RO si toate cumparaturile sa ti le faci cu ei.

0 gânduri despre „10 lei – Cashback cat vrei. Premiera! Primul meu text scris in stil CashBack!”

 1. .

  Salut,

  Stiai ca http://www.SellADeal.ro este cel mai generos site de CashBack din Romania si este prezent online inca din anul 2011?

  Pe langa CashBack poti primi si 5% din valoare cumparaturilor prietenilor pe care ii recomanzi.

  Aici gasesti cele mai noi Concursuri, Promotii, poti citi Carti online Gratis, sau chiar poti afla cum sa Investesti profesionist.

  Mai mult, Dublam cel mai mare CashBack!

  Tu ai cont?

  .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.