10 beneficii la Betfair pariuri sportive
Social

10 beneficii la Betfair pariuri sportive

Spread the love

Jocul la pariuri online nu a fost niciodată mai plăcut și mai avantajos, decât este în prezent. Interesul și concurența au făcut ca cele mai bune platforme, așa cum este și Betfair pariuri sportive, să ridice mult standardele, ceea ce se transpune concret în mult mai multe condiții și opțiuni pentru pariori.

Cum dispozitivele mobile și tendințele de achiziții online sunt în clipa de față la putere, platformele online de pariuri sportive țin pasul cu vremurile și se adaptează mereu. Toată lumea are de câștigat, întrucât piața este una în continuă creștere.

Care sunt cele 10 beneficii pe care platforma Betfair le pune în clipa de față la dispoziția clienților noi?

În cazul în care nu ai încercat sau nu ai făcut deja tranziția la pariuri online, această platformă îți oferă în clipa de față numeroase instrumente utile. Acestea te vor ajuta cu siguranță să te familiarizezi cu jocul și să descoperi care sunt cele mai avansate opțiuni disponibile în prezent. Beneficiile sunt remarcabile și se întind pe 10 săptămâni de la deschiderea unui cont.

Iată care sunt acestea:

  1. Zero taxe pentru depuneri și retrageri din cont.
  2. Pariuri bonus săptămânale pentru pariuri combinate.
  3. Asigurare pariu combinat, pentru 50 de lei, dacă pierzi doar o selecție.
  4. Retragere câștigurile direct pe cardul VISA.
  5. Cote mărite zilnic, ce îți pot crește șansele de câștig.
  6. Numeroase pariuri speciale pe goluri, cornere, cartonașe, jucători etc.
  7. Poți combina câte selecții vrei pentru un meci, pe un singur bilet.
  8. Cash out sau opțiunea de închidere a pariului în momentul cel mai potrivit.
  9. ACCA EDGE sau opțiunea de a încasa cash miza, dacă una dintre selecțiile alese a pierdut.
  10. Aplicație pentru telefon, Android și IOS.

Așadar, ceea ce găsești, dacă alegi  să accesezi https://www.betfair.ro/, te va surprinde mereu plăcut. Pariurile sunt disponibile și în servicii de live betting sau betting exchange.

Aceste beneficii sunt oferite tuturor utilizatorilor noi, în limitele stabilite de termenii și condițiile campaniei. Pentru a te bucura de ele trebuie să ai peste 18 ani și rezidența în România. Promoția este una specială, cu multe detalii și oferte speciale.

Pentru a te înscrie în campanie va trebui să-ți deschizi un cont, pe care să-l alimentezi de pe card cu suma minimă de 50 de lei. Nu uita să menționezi și codul promoției, pe care îl găsești dacă accesezi pagina de promoții.

Avantaje maxime pot fi obținute dacă respecți întocmai condițiile stabilite pentru fiecare dintre opțiuni. Orice încercare de fraudare sau de înșelare a vigilenței, pentru a beneficia de mai multe ori de ofertă, vor duce la anularea tuturor beneficiilor și câștigurilor obținute.

Nu pierde însă niciodată din vedere că jocurile de noroc, chiar și în varianta online, respectă aceeași legislație ca și jocurile de noroc clasice. Riscurile și obligațiile sunt aceleași.

Pentru siguranță alege să te loghezi direct, nu de pe link-uri sau mail-uri primite de la persoane terțe. Pentru evidența fondurilor alocate, joacă responsabil și echilibrat, cu un buget pe care să îl ții sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.